“Гроші потрібні на вчора”: хмельницька волонтерка просить про допомогу

“Гроші потрібні на вчора”: хмельницька волонтерка просить про допомогу
  • Відома волонтерка Тетяна Юзепчук черговий раз відправилася на Схід.
  • Цього разу для бійців дівчина повезла глушники і берци.
  • Речі взяла в борг. Просить небайдужих хмельничан допомогти розрахуватися.

Вже кілька років хмельницька волонтерка Тетяна Юзепчук допомагає теплими речами та продуктами українським воїнам на Сході. Цього разу для бійців вона зазом із волонтером Віктором Данилевським повезла спорядження, глушники і берци, також закупила цигарки, смаколики, каву та чай. Необхідні бійцям речі, брала в борг. Але вчасно розрахуватися не вдалося через брак коштів.

Дівчина просить усіх небайдужих хмельничан про допомогу.

Відео дня

 - Це важливо і обов’язково закрити. Друзі допомога актуальна! Всім хто може нас підтримати реквізити залишу тут. Нехай добро зроблене вами повернеться стократ. За глушники і берці треба оплатити 9000 гривень глушники. Цигарки та кошти на пальне - 6000 гривень, - йдеться у дописі Тетяни на іі особистій сторінці у facebook.

 Ми звернулися до Тетяни Юзепчук і запитали до коли їй потрібно зібрати кошти. У відповідь вона написала “Треба розрахуватись вчора”.

Перерахувати кошти жінка просить на картку Приватбанку: 5363542602502800

Для детальнішої інформації, зв’язатися з волонтеркою можна за телефоном: 0688174627

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up