Гроза у Хмельницькому: затоплені вулиці та повалені дерева (ФОТО+ВІДЕО)

Гроза у Хмельницькому: затоплені вулиці та повалені дерева (ФОТО+ВІДЕО)
Вулиця Чорновола. Фото групи Хмельницький live у Фейсбук

Ще у першій половині дня синоптики попередили хмельничан про сильні грози. Негода застала місто близько п’ятої вечора. Сильний дощ, пориви вітру, блискавки, грім - все це було у Хмельницькому сьогодні, 27 липня.

Не обійшлося без наслідків. Як уже звично для нашого міста, добряче затопило Зарічанську. Ось як це описала наша читачка Ірина, яка зателефонувала у редакцію vsim.ua.

Проблема затоплення Зарічанської не нова. Вже не перший рік місцева влада намагається подолати її. Та вдається це лише частково. Що б не робили із системою водовідведення, вулицю все одно затоплює. Хоча місцями уже менше, ніж раніше.

Відео дня

Мешканцям Зарічанської доведеться потерпіти. Про це на брифінгу ще 8 липня розповів міський голова Хмельницького Олександр Симчишин. Тоді він сказав, що топити вулицю буде доти, допоки там не завершаться будівництва торгових центрів. Мовляв, лише після цього можна буде побудувати нову систему водовідведення. Також, за словами чиновника, є напрацювання над тим, як вирішити проблеми на вулицях Озерна, Панаса Мирного і в районі комплексу “Амстердам”, де теж почалися затоплення після сильних дощів.

Затоплення Зарічанської - не єдиний наслідок сьогоднішньої зливи. За словами читача vssm.ua Сергія, на Виставці та Озерній немає світла. В різних частинах міста поламало дерева. Десь, як на Чорновола, їх вирвало із корінням. А на Заводській дерево впало і перекрило дорогу. Фото та відео із наслідками негоди в місті діляться користувачі соцмереж.

 

Фото Сергія Толстіхіна у Фейсбук.

Читайте також: Наслідки негоди на Хмельниччині

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Микола

    Немае вже суткi свiтла. Нiхто нiчого не робить. Розмерзлись морозильнi камеры с заготовками на зиму. Всiм пофiгу. Дубово.

    Хуан Матус reply Микола

    Конкретно, кому пофігу?
  • Ніна Мельник Момот

    Для цього у Хмельницькому є мерія і ЖЕК.
  • Майя Блажко

    У нас досі немає світла. Вже майже сутки👹, хтось буде за це нести відповідальність???
  • Александр л

    Град только в Дубово был?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up