Хмельничан виводять з ТЦ під час повітряної тривоги. Що кажуть в міськраді

Хмельничан виводять з ТЦ під час повітряної тривоги. Що кажуть в міськраді
  • Під час повітряної тривоги в Хмельницькому з деяких торговельних центрів людей виводять на вулицю.
  • Стосовно цього хмельничани звернулися до міськради.
  • Там прокоментували ситуацію.

У Хмельницькому частково відновили роботу чимало магазинів, закладів харчування і торговельних центрів. Містяни стали навідуватися туди за покупками та за іншими послугами. Так, доволі часто в закладах можуть застати повітряну тривогу. Під час сирени з деяких ТЦ людей можуть виводити на вулицю. Про це хмельничани повідомили до міської ради. Ситуацію прокоментував заступник міського голови Микола Ваврищук.

За словами чиновника, у всіх торговельних мережах, магазинах й закладах харчування повинні бути бомбосховища чи укриття. Під час повітряної тривоги людей мають туди евакуювати. Проте чимало закладів у Хмельницькому, каже Микола Ваврищук, укриттів не мають. Саме тому хмельничани мають це враховувати. Відповідно планувати маршрут пересування містом так, аби неподалік завжди було безпечне місце. 

  • Відео дня
    /li>

Читайте також: Допомога малозабезпеченим та бізнесу: рішення виконкому Хмельницького

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (91)
  • Таня Юзвишина

    Якщо люди не хочуть піклуватись про свою безпеку, чому це хтось має робити за них.  Якщо в магазині немає укриття тоді персонал закриває магазин і також йде шукати укриття,по місту Хмельницькому я вважаю їх достатньо. Чи можливо персонал має виводити людей за руку в бомбосховища???. Всі дорослі люди і самі несуть відповідальність за своє життя.
  • Тетяна Полежаєва

    З Кварталу нікого не виводять. Не розповсюджуйте неправдиву інформацію.
  • Вероніка Мельник

    Хто хоче сховатись, знайде де. А той, хто за місяць війни не знає бомбосховищ, чинить безвідповідально по відношенню до самого себе. Якщо я чітко гуляю з дитиною, я обираю такі місця, де я точно зможу сховатись протягом 10 хв. Нещодавно черговий раз у центрі міста нас застала сирена. Ховалося 2 людини, інші ляси точать. Наш народ кричить тільки коли півень в дупу клюне
  • Лариса Мисюра Ломай

    Половину людей не знає де укриття в центрі міста,я теж не знаю ні одного укриття, (кроми падвалів під домами) кого не запитаю ніхто не знає.Виганяти з магазинів,пошти,банків є кому,а сказати куди йти нема кому.Вигнали та закрили двері за собою.

keyboard_arrow_up