Хмельничани прикрашають свої двори лебедями із шин та квітами із пластикових пляшок

Хмельничани прикрашають свої двори лебедями із шин та квітами із пластикових пляшок
Ці двори відрізняються від інших. Тут оселились герої з казок та мультяшні персонажі. Повз таку красу пройти неможливо. Все це хмельничани зробили власними руками. Користувалися усім, що під рукою було – від пластикової пляшки до автомобільної шини. Своїми особливими двориками мешканці пишаються.
Найбільшу кількість таких витворів мистецтва вдалось побачити на Виставці. У одному з таких дворів, що на проспекті Миру, дитячий майданчик прикрасили різнокольоровими пластиковими квітами, фігурами героїв мультиків, які добре знайомі сучасним діткам. На запитання, хто ж змайстрував таку красу, чоловік, що проходить повз, відповідає: «Не знаю хто, але видно, що дуже люди постарались, аби і для своїх дітей зробити і щоб іншим людям подобалось. Дай їм Бог здоров’я!» 
В іншому дворі теж чимало так званого хенд-мейду. Кожна фігурка акуратно розмальована, а квіти дбайливо висаджені у саморобні вазони. На лавці побачили компанію жінок, яка щось жваво обговорювали. Як з’ясувалось, всі вони – сусідки, мешкають у будинках 62А на проспекті Миру, та у будинках 1 і 3, що на вулиці Перемоги. Панянки з гордістю відповідають, що всі разом доклали зусиль, аби прикрасити свій двір та привернути увагу перехожих. 
- Все це мешканці наших будинків зробили власними зусиллями з підручних матеріалів. Разом вирішили прикрасити наш двір. Кожен приносив те, що міг – колеса з гаражів, різні непотрібні речі з дачі, кольорові пляшки. Посадили от на клумбах квіти, - розповідають жінки і сміються. - Приходьте краще навесні подивитись, що тут буде ще красивіше. Зізнаються також, що облаштуванням двору займались переважно старші люди. Молодь, за їх словами, навпаки – не підтримала ініціативу.
Фантазії мешканців немає меж - з підручних матеріалів вони роблять і казкових персонажів, і героїв мультиків
Веселі звірята на вулиці Молодіжній
Равлик із автомобільної шини та пальми із пластикових пляшок
Така краса привертає не лише увагу малечі. Мешканці пишаються тим, що їхній двір став особливим

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Анонім

    Все ж таки люди молодці! І те що зробили з підручних матеріалів тоже добре. Бо якби з чогось краще то "хозяїн" на таку річ одразу ж знайдеться!!!

    Такі вже є люди, а так ніхто не зазіхне. Бо на дачу таке кожен може зробити .Ну може не розмалює, але як хто зможе. Але хоча би так прикрасити!!! колись цим займались городські служби, а зараз тільки грошики считають , а робити не хочуть. Тут на лавку коло підїзду і то хозяїн найдеться. Я підтримую таку ідею, молодці!
  • Анонім

    Даже гарно! Молодцi люди! Iз нiчого придумали  i зробили таку краску.
  • Serg

    Це тільки в одному дворі таке зробили - на весь Хмельницький - біля будинку, який в простонароді називають "Голівуд" - на Проспекті Миру.
  • Анонім

    Це від бідності і вбогості, на жаль.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up