Хмельничани провели в останню дорогу загиблого в АТО Анатолія Якушка

Хмельничани провели в останню дорогу загиблого в АТО Анатолія Якушка
Хмельницький знову у жалобі. Сьогодні, 13 листопада, бойові побратими, друзі та просто небайдужі містяни зібрались на майдані, аби попрощатись із 28-річним Анатолієм Якушком.
 
Хмельничанин служив у 80-ій окремій десантно-штурмовій бригаді, яка дислокується у Льовові. Загинув військовий під час виконання бойового завдання на Сході.
Попрощатись з бійцем приїхали і бойові товариші та друзі.
- Він був справжнім патріотом і до кінця виконував свій обов’язок, - каже друг загиблого В'ячеслав Щавінський.- На превеликий жаль, в той момент я не знаходився поруч з ним. Тому не знаю, під час якого саме завдання загинув Анатолій. З самого дитинства він був мені другом. Я служив в іншій бригаді. Приїхав спеціально для того, щоб провести свого друга в останню путь. 
Зустрічали загиблого десантника, стоячи на колінах, а проводили під гучні вигуки "Слава Герою!" та "Герої не вмирають!"
Військовослужбовця поховали на Алеї Слави у мікрорайоні Ракове.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Зменшилась кількість скарг: Симчишин підбив підсумки опалювального сезону у Хмельницькому 20:02 Комендантська година у Великодню ніч: чи будуть діяти обмеження на Хмельниччині 19:19 Як працюватиме пошта на Великдень на Хмельниччині: графік роботи 18:32 У Хмельницькому відзначили прикордонників з нагоди професійного свята Від читача 15:12 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Хмельницькому 17:44 Хлопець, який вкрав 20 тисяч доларів у пенсіонерки, оскаржував вирок: що вирішили 16:58 Які вироки отримують члени ВЛК та МСЕК, яких спіймали на хабарництві 16:25 У Хмельницькому відбудуться великодні майстер-класи: коли і де 15:38 «Підвищення радіаційного фону»: в «Енергоатомі» спростували інформацію 15:07 Ціни на яйця: за скільки продають у Хмельницькому перед Великоднем photo_camera 14:32 Викрав людину і вимагав 150 тисяч доларів: засудили жителя Хмельниччини 14:01 На Хмельниччині до реєстру корупціонерів потрапили 104 особи. Деталі 13:19 У Хмельницькому і в Городку стались ДТП: є постраждалі 12:25 На Юності сталася ДТП з тролейбусом (ФОТО) photo_camera 11:19 1 травня починається запис дітей до 1 класу. Як це зробити? 10:44 На 10 вулицях Хмельницького не буде води через ремонт 10:21 Куди звернутися, щоб повернути гроші зі старого електронного квитка? Працюватимуть три локації 09:04 Куди здати небезпечні відходи? Графік роботи екобуса у травні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up