Хмельничани роздяглися для травневої засмаги (ФОТО)

Хмельничани роздяглися для травневої засмаги (ФОТО)
  •  Щойно на вулиці потепліло, як хмельничани почали виходити на пляж.
  • У воді ще не купаються, гріються на сонці.
  • А на облаштування пляжу нарікають – пісок не оновлюють, купальні зони не створюють.

Травень. За вікном +20. Гріє сонце та дме легкий вітерець. В таку погоду хмельничани вийшли на пляж. Охочих поки небагато. Близько десятка чоловік. Побачити їх можна з вікна маршрутки чи тролейбуса. Журналісти vsim.ua поцікавились чи не холодно вже засмагати.

Хтось прийшов сам, дехто з другом чи родиною. Любителі травневої засмаги розташувались подалі від дороги. Кілька людей засмагають одразу на піску. Більшість розклали покривала на траві.

Молода дівчина у червоному купальнику розмістилась біля однієї парасольки. Сімейна пара ,трохи далі від неї, зайняла місце під іншою. Біля комишів на траві лежить чоловік. Решта уподобали місця на траві біля стіни.

Відео дня

Одна із любителів ранньої засмаги – Роза Петрівна. Жінка розповідає, що приходить сюди вже кілька тижнів. Частіше – сама. Інколи бере з собою подруг. Купатись цьогоріч ще не пробувала – вода холодна. А от для засмаги погода саме та. Жінка розстелила покривало на траві. Поруч сумка та взуття. Роза Петрівна засмагає у відкритому купальнику. На голові – панамка від спеки.

-  Я вже давно засмагаю тут, - розповідає пенсіонерка Роза Петрівна. – приходжу щодня зранку і лежу десь до першої чи другої години. А що мені ще робити на пенсії? Засмагати зовсім не холодно. І земля тепла. Вчора скосили траву, то тепер на ній можна покривало розкласти.

Разом з тим пенсіонерка скаржиться, що влада про пляж не дбає. Новий пісок не завозять роками. А орендар лише може розрівняти граблями піщану територію.
- Це таке блаженство – мати пляж біля води в центрі міста. І така безпардонність за ним не доглядати! – не стримує емоцій Роза Петрівна. – Невже влада не може забрати звідси комиші, засипати пісок до самої води, зробити нормальну пляжну зону? Я щороку загоряю – все бачу. Сюди пісок роками не завозився! Оце єдине, що його граблями розгортають перед сезоном. Але й того цього року ще не горнули.

Неподалік від засмагаючих сидить двоє рибаків. Більшість хмельничан з підозрою оглядають людей на піску. Вони просто гуляють пляжем або сидять на лавочках.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up