Хмельничани розповідатимуть про подорож по Азії автостопом

Хмельничани розповідатимуть про подорож по Азії автостопом
Богдан Місюренко і Анна Думанська – подружжя з Хмельницького, яке подорожувало по Азії автостопом чотирнадцять місяців. Про це туристи розповідатимуть 17 серпня о 14:00 в Центральній міській бібліотеці за адресою: Подільська, 78. Вхід вільний.

- Особливість наших подорожей - пересування тільки автостопом, - розповідає Богдан Місюренко. - Крім того, з дому ми, зазвичай, беремо гроші тільки на візи, на все інше (їжа, нічліг, проїзд) - грошей немає. Мета - не в економії, а в зближенні з людьми і природою, культурою, традиціями місцевого населення. Без грошей люди сприймають іноземця не як туриста, а як гостя і проявляють найкращі свої якості. І кожен день подорожі - це ціла пригода, ціле мікрожиття.

Мандрівники розповідатимуть про автостоп взагалі та про саму подорож по Азії. Також Богдан і Анна показуватимуть фотографії, відеозаписи та сувеніри з подорожі. Вони проїхали автостопом 86900 кілометрів. Їхали в 1256-ти транспортних засобах, у тому числі на 25-ти мотоциклах, 11-ти кораблях і поромах. Відвідали 18 країн, а в їхніх закордонних паспортах по 64 штампа різних країн і 6 віз у кожного.

На цій зустрічі ви дізнаєтеся:

Відео дня
> - Як подорожувати австостопом без або майже без грошей?

- Як побачити світ і поєднувати роботу, відпочинок і подорожі?

- Як почати подорожувати автостопом!

- Скільки потрібно грошей для автостопна поїздки? Що взяти з собою?

- Як подолати страх?

- Як працювати в подорожі, де ночувати?

- Як проходити кордони і безкоштовно відвідувати музеї і пам'ятки?

- Як економити в подорожі і майже не витрачати гроші?

Про пригоди хмельничан можете почитати «в контактах» в групі, котра зветься «Two Hitchhikers! - Два автостопщика!»

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    хотят заработать ... раскручиваются, но не от душы делают. Очередной маркетинг
  • Anonymous

    Дыбилы редкие .....Вонючие высокомерные уроды .....(:sly:)
  • Anonymous

    а они что не учатся, не работают?
  • Anonymous

    круто, що діляться цим! читав про них інтерв'ю, захоплююся ними!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині 15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera 14:39 Один загиблий та важко травмована неповнолітня пасажирка: судитимуть водія позашляховика 13:59 Пораненим бійцям на Хмельниччині влаштували екскурсію та відпочинок з риболовлею 13:16 Військового з Хмельницького відзначив грошовим сертифікатом Головнокомандувач ЗСУ 13:12 Рівень дю Солей! Шоу «ALICE» 2 червня вразить хмельничан трюками на межі людських можливостей (новини компаній) 12:28 На фронті загинув працівник «Хмельницькводоканалу» Михайло Василишин
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up