Хмельничани сформували на майдані велетенський “вишиванковий” тризуб

Хмельничани сформували на майдані велетенський  “вишиванковий” тризуб
І знову свято, і знову хмельничани одягнули вишиванки. У національному вбранні, взявшись за руки, люди сформували тризуб.

У День Незалежності України хмельничани вийшли на вулиці міста у вишиванках. Від яскравих кольорів, орнаментів та фасонів розбігалися очі. До свого образу містяни підійшли зі смаком. У вишиванки вбирались усією сім'єю. 

Ввечері, 24 серпня, мешканці міста вийшли на Майдан Незалежності, аби продемонструвати свій патріотизм. Розпочали дійство традиційно - зі спільного виконання гімну. Співали усі - від малечі до бабусів та дідусів.

Відео дня

Патріотичний флешмоб: кілька сотень учасників у вишиванках намагались побити рекорд. 

Читайте також:

Чим для хмельничан є День Незалежності (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

Фотоконкурс "ВСІМ вишиванкам вишиванка"

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Лариса Вернигора

    все дуже гарно, приємно що хмельничани  відгукнулись і підтримали акцію, єдине засмутило коли йшла хода, водій машини білого кольору ВХ 35 57, чи то ВХ 57 35- висовував періодично руку і показував середній палець...бляха. нема слів, як можна жити, їздити з хмельницькими номерами жерти українське і так ненавидіти всіх навкруги, щоб таке показувати діткам і батькам...цю сухопару морду десь побачу сама відрехтую...маєш щастя що втік-догнали б ненатішились...

    Сорвілов Льоша reply Лариса Вернигора

    Добрий день звиртаюсь я до вас жителям Хмельницького на параді вишиванок коли колона ішла по проїзні частині коло центрально віділу міліції один водій на автомобілі рено логан уневсал білого коляра показував непристойни жест в кого є можливо фото з номиром автомобіля і відізвіця свідки хто теж бачив не будьте байдужими
  • Анонім

    я не полінився, порахував всіх на фото. 1318 людей в Тризубі і ще до 500 збоків. Це Рекорд! Це круто. про це тебе трубити на всю країну.

    Анонім reply Анонім

    За годы независимости Украины ее реальный валовой внутренний продукт сократился на 35%.

    Согласно данным Всемирного банка, это - наихудший результат в мире за последние 24 года, пишет в своей статье для "Зеркала недели" доктор экономических наук Сергей Кораблин.

    Как отмечает автор, из 166 стран, имевших и раскрывших полную статистику ВВП за 1991–2014 годы, он снизился только в пяти случаях.

    Украина в этом рейтинге опередила Молдову (-29%), Грузию (-15,4%), Зимбабве (-2,3%) и Центральноафриканскую Республику (-0,94%).

    Анонім reply Анонім

    Це все фігня. Зате тризуб який гарний!
  • Анонім

    Дякуємо "Свободі", дякуємо Симчишину за цей День. Це було фантастично! Дякуємо. Стільки людей я ще не бачив. тисяч п'ять було.
  • Ченаш Сергей

    суперрррррррррр))) Слава Україні!!!!!!!!

    а оригінали фото можна на емейл???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up