Хмельничани скупляються до Святвечора. Черги - за фруктами та сиром

Хмельничани скупляються до Святвечора. Черги - за фруктами та сиром
  • Хмельничани поспішають "затаритись" до Святвечора. 
  • І якщо більшість страв господині вже приготували, то придбати хочуть фруктів та овочів.
  • Чималі черги і за ковбасами та сирами.
  • Журналісти vsim.ua побували на продовольчому ринку, аби подивитись, в яких чергах стоять мешканці.

У Святвечір родини зберуться за святковим столом. Традиційно готують 12 пісних страв за кількістю апостолів. Як тільки на небі з'являється перша зірка, сім'ї сідають за стіл. А от зранку і до обіду хмельничани біжать на ринок, аби докупити те, чого не вистачає. Журналісти vsim.ua побували на центральному ринку Хмельницького, щоб подивитись, як готуються дло свята містяни.

Найбільші черги займають до кіосків та прилавків з фруктами та овочами. Хтось хоче придбати капусту та огірки на салат, а комусь потрібно солодке - банани і мандарини. 

Чимало бажаючих стоїть у черзі за твердим сиром, ще частина планує прикупити м'ясця та ковбаски на Різдво. Невеличкі "затори" і біял прилавків з рибою та бакалією. 

Відео дня
Жодне святкування не обходиться без цукерок і печива
Хтось ще докупляє мед на кутю
У  "молочному" павільйоні черг нема, продавці сидять склавши руки
Людей на продуктовому ринку досить багато
Містяни скупляють фрукти та овочі
У кіосках - до 10 людей у черзі
Декілька людей скупляється у рибному кіоску
Олія, горошок, кукурудза - теж у продуктовому кошику сьогодні
За бакалією, чаєм і кавою теж здоровенні черги
У черзі за молочкою стояли лише чоловіки
Не пртиснутись і до ковбасних виробів
Хвилин 15 доведеться вистояти за сиром та маслом

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Такі б черги тай в неділю до церкви, а не раз-два на рік тай набити кендюха або ж дьоргнути горілочки.

    IGOR reply Анонім

    Такие очереди, как в церкви - выстраивались бы к Богу.... А то зачастую "на теле крестик, а в душе - нолик"... Сегодня нарушили все заповеди библии, а завтра побежали в церковь "откупные давать", чтобы отпустили все грехи, а потом заход на второй круг, и так циклично...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up