Хмельничани заблокували роботу газовиків, які хотіли встановити будинковий лічильник

Хмельничани заблокували роботу газовиків, які хотіли встановити будинковий лічильник

З лічильником працівники «Хмельницьказу» приїхали до будинку 46 на вулицю Сковороди. Люди не дали встановити прилад обліку, викликали поліцію. В Хмельницькому це вже 11-ий подібний випадок.

Бригада з ПАТ «Хмельницькгазу» приїхала для встановлення ящика під загальнобудинковий лічильник. Робітники вигрузили інструменти і витягнули з автомобіля й тумбу під прилад обліку «блакитного палива». І тут почалося.

 Довго не думаючи, місцеві жителі викликали поліцейських.

 - Ніякого газового лічильника під моїм вікном не буде. В мене там діти сплять, а ви тумбу ставите, - заявив мешканець будинку Олександр. – Та й лічильника в нашому будинку не потрібно взагалі. Тому краще збирайтеся хлопці і їдьте.

Відео дня

Люди чекали на патрульних і вимагали в газовиків показати  дозвільні документи. Сказали, що ті працюють незаконно. Після сварки з мешканцями працівники "Хмельницькгазу" просто зібралися. Перед їх від’їздом приїхали патрульні. Поліцейські перевірили документи і записали дані керівника бригади. Поки заяви до поліції мешканці будинку не написали. Вирішили, що ефективнішим стане колективне звернення. На основі нього правоохоронці встановлюватимуть законність можливого встановлення лічильника.

 В патрульній поліції «ВСІМ» повідомили, що даний виклик по конфліктах між газовиками і мешканцями будинків став для них 11-им.

Ну а газовики знову не виконали своєї роботи. І знову сказали, що повернуться. Мешканці будинку запевняють, що не дадуть встановити лічильник взагалі. Далі буде… Слідкуйте за оновленнями разом із vsim.ua.

Не знаєте, як будуть рахувати газ і як платити по будинкових лічильниках? Про все це "ВСІМ" дізналися в "Хмлельницькгазі".Люди рішуче налаштовані проти встановлення лічильника на будинок.З оголошень люди й не зрозуміли, що мають встановлювати лічильник.Ось тут мали встановити ящик під прилад обліку газу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    Люди, ви молодці. Нарешті  розумієте, що на майданах ви нічого не добєтесь, а лише приведете до влади нового олігарха. Потрібно щодня захищати свої інтереси. Гуртом чи поодинці через відповідні державні органи, суд і т.д.  Краще звісно гуртом, але не на майданах.
  • Хмелевская Ольга

    а нема чого вважати людей за бессловесне стадо і робити, що заманеться. Раз отримають по шиї, другий, а там і зрозуміють, що тепер люди не хочуть аби над ними збиткувалися. Щ(о то за мода така? Спочатку волали, аби люди лічильники по квартирах встановили, тепер давайте будемо ще на під*їзд лічильник монтувати..Далі що? Респіратори з лічильниками часом не треба буде носити, аби ще за повітря платити?!

    Анонім reply Хмелевская Ольга

    Молодці люди. Потрібно щодня боротись і з конкретними мордами, а не на Майданах. Тоді буде порядок. Майдани організовують олігархи, щоб прийти до влади. а не вирішувати наші щоденні проблеми.
  • Анонім

    Лічильники,які встановлює газконтора качають не тільки газ, а й повітря. Безкоштовні лічильники від них у квартирах теж брехливі, переконались на особистому досвіді. Ходили до них, щоб поміняли на іншій- не дозволили. Цією конторою не задоволенні 95% хмельничан
  • Дмитро

    А що поганого в лічильнику?

    Анонім reply Дмитро

    Нічого в принципі поганого, але якщо цей лічильник індівідуальний у кожній квартирі, а не загальнобудинковий
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up