Хмельничанин Андрій зробив пропозицію коханій на концерті Романа Скорпіона (ВІДЕО)

Хмельничанин Андрій зробив пропозицію коханій на концерті Романа Скорпіона (ВІДЕО)
  • В театрі Старицького, під час виступу відомого співака, хлопець опустився на одне коліно та попросив руки коханої. 

  • Зворушена дівчина відповіла згодою. 

  • Деталі своєї "Love Story", закохана пара розповіла ексклюзивно для vsim.ua.

До Хмельницького з концертом завітав відомий співак Роман Скорпіон. Зал театру Старицького зібрав сотні його прихильників. На концерт пішли й закохані Андрій Первак та Оксана Ємець. Дівчині давно подобався виконавець, тому зустріч зі співаком вона пропустити не могла. Андрій залюбки погодився. І в момент, коли купував квитки, у хлопця вже визрів хитромудрий план. 

Оксана, у свою чергу, навіть не підозрювала, що там її чекає незабутній сюрприз. Посеред концерту хлопець сказав, що вийде на кілька хвилин до вбиральні. А за три пісні вже стояв на сцені із величезним букетом. 

Фото зі сторінки Yemets Oksana у facebook
  • Відео дня
    /li>

Все ж таки приголомшена дівчина знайшла в собі сили і піднялася на сцену. Там вона почула заповітні слова.

“Я дуже сильно тебе кохаю. Ти найдорожча у світі для мене людина. Я дякую Богові та долі, що з’єднали нас. Хочу, щоб цей день став для нас святом і прошу твоєї руки та серця”, - сказав хлопець та опустився на одне коліно. 

Відео Хмельницький Live

Оксана відповіла “ТАК”. Зал аплодував парі стоячи.

Про свою історію кохання та плани на майбутнє Андрій розповів журналістам vsim.ua.

“Звела біда”

За словами Андрія, з Оксаною вони знайомі з дитинства. Батьки майбутньої пари товаришували, а Андрій ходив у дитячий садочок разом із рідним братом Оксани. Однак разом хлопця та дівчину звело нещастя. 

Фото зі сторінки Yemets Oksana у facebook

Пропозицію руки та серця хлопець виношував вже давно. Каже, що швидко зрозумів, що Оксана його доля. Тому зволікати не хотів. Варіанти, як зробити момент особливим, прокручував у голові не один раз, а потім випадковість сама вирішила, як краще. 

Весілля не за горами

Перед концертом Андрій дуже хвилювався. Але, як зазначає, намагався приховати емоції від коханої, щоб вона нічого не запідозрила. 

Фото зі сторінки Yemets Oksana у facebook

Андрій зазначив, що з Оксаною, вони вже встигли обговорити майбутнє весілля. Планують поєднатися в шлюбі наприкінці весни або на початку літа. Пара хоче, щоб в такий важливий момент поруч була вся родина. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouT

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Буба

    Дякую! Дякую! Зробімо це разом, дякую!)))))
  • IGOR

    Село і люди)
  • Анонім

    Це напевно вони їздять з Скорпіоном і в кожному місті влаштовують заручини. І Скорпіону цьому тільки виступати у сільських будинках культури.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up