Хмельничанин Максим просить відкрити McDonalds у Хмельницькому

Хмельничанин Максим просить відкрити McDonalds у Хмельницькому
Adindex
  • Відповідну петицію чоловік розмістив на сайті міської ради.
  • Він переконує, що такий заклад харчування просто необхідний для нашого міста.

Хмельничанин Максим Феденев мріє про McDonalds у нашому місті. Він навіть звернувся з петицією до міської ради, щоб там подумали над цим питанням. Адже, як зазначає чоловік, цей заклад харчування був би цікавий і для місцевих і для гостей міста.

"Друзі котрі, приїжджають в гості, дуже здивовані що в такому великому місті немає хоча б одного такого закладу. Так як в у сусідній області є таких аж два", - написав він у своєму зверненні.

Хмельничанин зазначає, що  цілодобовий режим роботи McDonalds був би зручним для туристів та місцевих, адже там, наприклад, можна було б випити кави вночі.

Відео дня

Петицію розмістили  у розділі "Благоустрій міста та будівництво" 23 квітня. Для її розгляду необхідно 500 голосів. Таку кількість петиція має набрати протягом наступних 89 днів.  Підтримати ініціативу можна ТУТ.

Читайте також: Встановити колесо огляду на набережній Бугу пропонує хмельничанка Аліна

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (128)
  • Eva Gold

    І знов!

    Чому потрібно бути як всі?! У всіх містах МакДональотом є, а в нас немає! І шо?  Нам погано жити? А з цим закладом штучної їжі та напоїв наше місто стане грандіозним центром туристично культури та квітучим дохідним місцем?!?!?

    У нас затишне, чудове і виключне місто. І те що, в нас нема МакДональдсів, є відмінністю від інших. Вже була спроба у 90-ті що до відкриття МакДональдсів у Хмельницькому. Не пройшло.  Я навіть розказувала про таку відзнаку нашого міста від всіх інших друзям з інших міст. Давайте все-таки залишимо колорит міста без всесвітнього фастфуду! Через нього кількість туристів не збільшиться. Залишимось особливими та незалежними!

    Самір reply Eva Gold

    Я голосую за Мак дональдс

    хто не хочет їдьте в біг бургер))))

    Самір reply Eva Gold

    Я голосую за Мак дональдс

    хто не хочет їдьте в біг бургер))))

    Самір reply Eva Gold

    Я голосую за Мак дональдс

    хто не хочет їдьте в біг бургер))))

    Самір reply Eva Gold

    Я голосую за Мак дональдс

    хто не хочет їдьте в біг бургер))))

    Самір reply Eva Gold

    Я голосую за Мак дональдс

    хто не хочет їдьте в біг бургер))))
  • Иван

    Кому потрібна здорова їжа, їдьте до бабусь в гості...
  • Иван

    Макдональс нам потрібен обов'язково, в якості міста, яке розвивається в туристичному напрямку, а не як їдальня для діток.....

    Олеся reply Иван

    👍👍👍😊

    Иван reply Иван

    Доречі правду хтось написав, він потрібен там, де можна зробити парковку, верніше автопаркінг
  • Дмитро Бормецький

    В нас купа піцерій, гриль-барів та інших забігайлівок з фастфудом. Зате обмаль  спортивних площадок для дітей та дорослих.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up