Хмельничанин став бойовиком "ЛНР", аби не сісти до в'язниці

Хмельничанин став бойовиком "ЛНР", аби не сісти до в'язниці
  • Чоловіка погрозами змусили приєднатися до бойовиків. Через кілька місяців йому вдалося повернутися додому. І тоді, він одразу здався поліції.

Мешканець Хмельниччини протягом 2013-2016 років відбував покарання в одному із виправних закладів на тимчасово окупованій території Луганщини. А коли його термін майже закінчився, начальник колонії став погрожувати йому новим ув'язненням. Аби його уникнути, чоловік повинен був приєднатися до лав бойовиків. Той погодився.

  • "Кілька місяців хмельничанин перебував у складі так званої "4-ї окремої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу ЛНР". Бойовики залучили колишнього в`язня до охорони та обслуговування військової техніки, перевірки документів та автомобільного транспорту на КПП терористів. Зрозумівши хибність свого вибору, чоловік залишив бандформування. Боячись кримінального переслідування, він виїхав до Росії. У квітні цього року він повернувся додому", - повідомили у прес-службі СБУ.

Згодом чоловік вирішив здатися. Він звернувся до української спецслужби та надав детальні свідчення про відомі йому звірства бойовиків проти мирного населення України. Проведена Службою перевірка підтвердила, що він не брав безпосередньої участі у бойових діях. Відтак, ухвалою суду колишнього учасника незаконних збройних формувань звільнили від кримінальної відповідальності.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сіма

    Був злочинцем ( термін 3 роки напевно не за дрібгне хуліганство отримав), а зараз стане патріотом, Героєм України. Вот такі реалії

    Олександр reply Сіма

    Деякі так депутатами стають
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up