Хмельничанка Леся Нікітюк працюватиме в парі з Притулою на "Новому каналі"

Хмельничанка Леся Нікітюк працюватиме в парі з Притулою на "Новому каналі"
  • Леся Нікітюк, яка стала зіркою проекту "Орел і решка", тепер працюватиме на "Новому каналі".
  • Юмористка вестиме шоу «Хто зверху?»  разом з Сергієм Притулою замість Катерини Варнави. 

З весни 2018 року гумористка буде капітаном жіночої командіровку проекту "Нового каналу". Леся Нікітюк замінить Катерину Варнаву в шоу «Хто зверху?», якій СБУ заборонила в'їзд в Україну. 

Про це стало відомо завдяки співачці Анні Завальській. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала Селфі з Ольгою Цибульської на фоні банерів із новою ведучою, які прікрашають студію. 

Відео дня

Хмельничанка Леся Нікітюк стала відомою після участі у шоу «Розсміши коміка». Їй разом з подружкою вдалося розсмішити гумористів на 50 000, а потім ще на 20 000 гривень. З 2012 Леся стає ведучою пізнавальної телепередачі про подорожі «Орел і решка».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up