Хмельничанка Олеся Руда хоче стати "Нареченою року"

Хмельничанка Олеся Руда хоче стати "Нареченою року"
  • У Вінниці проходить конкурс краси, на якому оберуть королеву серед наречених.
  • Хмельничанка Олеся Руда вразила журі своєю незвичайною сукнею і потрапила до фіналу.
  • Підтримати її можна у онлайн-голосуванні.

Вперше за вісім років існування конкурсу "Наречена року" в ньому візьмуть участь не лише вінничанки, але й учасниці з інших міст. Цього року серед 50 претенденток обрали лше 9 фіналісток. 

До фіналу потрапила і хмельничанка Олеся Руда. Дівчина підкорила професійне журі своїм неординарним образом. Олеся придумала собі незвичайне вбрання для нареченої. Вона виходила заміж не у традиційній білій сукні, а у зеленій. 

- Мій чоловік працює оператором на весіллях, і йому вже приїлися традиційні святкування. Тому ми одразу ж вирішили, що у нас буде щось нестандартне. Я довго шукала свою сукню, обирала серед багатьох кольорів і мені запав в душу зелений. Мою сукню шила двоюрідна сестра чоловіка. Разом з нею ми довго придумували фасон, якй мені найбільше личить, вносили багато правок і вийшло набагато краще, аніж я навіть очікувала, - розповідає хмельничанка Олеся Руда. 

Відео дня

Фінал конкурсу "Наречена року 2017" відбудеться 4 лютого у Вінниці. У ньому молоді жінки дефілюватимуть у власних весільних сукнях; демонструватимуть кмітливість, відповідаючи на запитання ведучих, а також матимуть нагоду оригінально освідчитися у коханні. Творче завдання вони готують заздалегідь і воно не має обмежень за жанром. 

Підтримали Олесю Руду у інтернет-голосуванні можна на сайті 20 хвилин Вінниця. Переможницю та двох віце-наречених обиратиме компетентне журі, до складу якого увійдуть митці, громадські діячі, представники бізнесу та мас-медіа. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up