"Вибачте, що не вберегли": Хмельниччина попрощалася з двома військовими

"Вибачте, що не вберегли": Хмельниччина попрощалася з двома військовими
  • Церемонії прощання відбулися у Славутській громаді та в Ізяславі.
  • Загиблі герої - Іван Охримчук та Руслан Рагімов.

Сьогодні, 20 березня, у двох громадах на півночі Хмельниччини попрощалися із військовими, яких вбили російські окупанти.

14 березня Ізяславщина втратила ще одного військовослужбовця Руслана Карімовича Рагімова – старшого солдата, старшого навідника гранатометного відділення взводу вогневої підтримки гірсько-штурмової роти гірського штурмового батальйону. Загинув він під час авіаційного удару на Запоріжжі. Прощалися із ним на центральній площі Ізяслава.

"Він до кінця з честю та гідністю виконував свій громадянський та військовий обов’язок, - повідомляє Ізяславська міськрада. - На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати, адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить щиро поділяємо горе рідним Героя. Разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Вічна пам’ять та слава воїну України".

Відео дня

Також церемонія прощання відбулася у Славутській громаді. В селі Пашуки в останню путь провели Івана Охримчука - командира гірсько-штурмового взводу, лейтенанта. 22-річний хлопець загинув 7 березня в бою з російським окупантом. 

Довідково: Народився Іван Охрімчук у 1995 році у м. Славута. У 2012 році закінчив 9 класів Славутської гімназії № 3. Потім навчався у Нетішинському професійному ліцеї, де здобув спеціальність газоелектрозварювальник.

Із 2015 року служив у лавах Збройних Сил України, брав участь в АТО. Під час відпустки вступив до Львівської Академії Сухопутних військ, яку закінчив у 2020 році.

Після навчання повернувсь для подальшого проходження військової служби в окрему гірсько-штурмову бригаду.

В Івана залишилися матір, Тетяна Марʼянівна, та сестра Людмила.

"Вибач, що не вберегли", - йдеться у повідомленні  Славутської міськради.

Читайте також: "Люблячий син та брат": на Хмельниччині попрощалися із 26-річним військовим

На зображенні може бути: 10 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та на відкритому повітрі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (80)
  • Ніна Шепіда

    Вічна пам'ять!
    На жаль, все частіше говорим ці страшні слова... низький уклін Вам мужні наші Захисники!
    Щирі співчуття рідним!
  • Инна Ивах

    🙏
  • Ліля Ивановская

    Світла  пам'ятьГероям  України
    Рідним  та близьким  щирі співчуття
  • Валентина Сокальська

    Вічна пам'ять

keyboard_arrow_up