Хмельницька активістка Береза заявила, що на неї напали

Хмельницька активістка Береза заявила, що на неї напали
Фото Ради реформ Хмельниччини
  • За її словами, це сталося сьогодні, 3 листопада.

  • Зі слів активістки, невідомий чоловік вистежив її та облив рідиною з неприємним запахом.

Активістка з Хмельницького Альона Береза повідомила про напад на себе, який стався сьогодні, 3 листопада, близько 13:00. За її словами, близько 30 хвилин невідомий чоловік з пакетом очікував біля спортзалу, який вона відвідує. Коли активістка вийшла звідти та пройшла кілька метрів, він вилив на неї рідину з неприємним запахом. Про це йдеться в публікації Альони Берези у Facebook.

За словами активістки, вона знає нападника в обличчя. Вчора, 2 листопада, близько 16:30 на поверх будинку, де розташована її квартира, прийшов невідомий чоловік. Він мав листа та шукав чоловіка на ім’я Денис, зазначаючи при цьому ще й прізвище. Альона Береза саме виходила з квартири та сказала йому, що в будинку такого немає. Після цього чоловік назвав її номер квартири.

Відтак Альона Береза спустилася сходами, і поверхом нижче зустріла ще одного чоловіка. За словами активістки, саме він напав на неї сьогодні біля спортклубу.

Відео дня

— Він не очікував, що я буду спускатися, і аж почав вниз бігти… Потім зупинився і відвернувся, щоб менше обличчя, видно, бачила. Я побігла далі. Вже їдучи у таксі, я зателефонувала батькам і розповіла про ситуацію. Напевно, я відчула щось тоді не ладне, — написала активістка.

Напад Альона Береза пов’язує зі своєю журналістською та активістською діяльністю. Зокрема, з матеріалом про статки чотирьох депутатів Хмельницької міської ради, який вийшов у п’ятницю, 29 жовтня.

Читайте також: Напав з ножем. Затримали 19-річного жителя Хмельниччини за замах на вбивство

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Alex Varmint

    Золотой дождь ? )))
  • Вал Кап

    Помилки у тексті граматичні, поважайте себе. Чи вже не має редакторів? Ганьба.

keyboard_arrow_up