Хмельницькі активісти поїхали до Києва звільняти прокурора області

Хмельницькі активісти поїхали до Києва звільняти прокурора області
Не дочекавшись заяви на звільнення від Олега Синишина, громадські активісти поїхали до Генеральної Прокуратури та апарату Президента, аби "зняти" його з посади.

Сьогодні, 8 квітня, сплинув строк ультиматуму, який активісти висунули Синишину 5 квітня на акції протесту під прокуратурою Хмельницької області. Та, попри палаючі шини і розлючену юрбу, Олег Синишин категорично відмовився звільнятись на вимогу представників кількох громадських організацій. Натомість сказав, що працює чесно.

Відтак, хмельницькі автомайданівці та самооборонівці зі своїми колегами з Вінниці, Тернополя, Херсона та Рівного поїхали до столиці, аби таки домогтись свого. Про це «ВСІМ» повідомила голова ГО «Автомайдан. Хмельниччина» Вікторія Середюк.

Відео дня

На думку активістів, прокурора треба замінити через:

– затягування розслідування резонансних кримінальних справ;

– підпис у листі на підтримку Шокіна у конфлікті з Сакварелідзе;

– невідповідність задекларовано майна зарплаті.

Наразі протестувальники вже у Києві під адміністрацією Президента.

Фото зі сторінки Вікторії Середюк у мережі FacebookФото зі сторінки Вікторії Середюк у мережі FacebookФото зі сторінки Вікторії Середюк у мережі FacebookФото зі сторінки Вікторії Середюк у мережі FacebookФото зі сторінки "Автомайдан. Одеса" у мережі FacebookПеред адміністрацією Президента вже палають шиниШини з фотографією прокурора Хмельницької областіШини з фотографією прокурора Хмельницької областітож, слідкуйте за тим, як буде розвиватись ситуація разом зі «ВСІМ»

Читайте також: Чому активісти хочуть зняти головного прокурора Хмельниччини

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • PAL

    Мне надоели, не майдановцы, не автомайдановцы, не простые обманутые люди. Мне надоели врун президент, жлоб премьер, вор ген. прокурор, продажная ВР, которые предали Майдан, предали людей отдавших свои жизни и продолжают отдавать за Украину. Поэтому поддержу любой протест против этих гадов. Идти надо до конца.
  • Анонім

    надоїли ці актівісти тільки бардак і розруху роблять в країні.Досить вже домайданилися до ручки
  • Алла Карбышева

    На сегодняшний день украинскому народу приходится воевать не только с боевиками " кремлевского карлика" на границе , но и в самой Украине с нынешней властью , которая в итоге показала , что она не лучше " папередников" - такое же ворье и коррупционеры! Порошенко и Яценюе никаких кардинальных реформ в судейской и прокурорской системе не собираются проводить- им и их Ко это не выгодно - офшоры уже показали , кто пришел к власти!!!!

    Анонім reply Алла Карбышева

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:29 На Хмельниччину “на щиті” повернулися шість військових: хто вони 19:38 У Хмельницькому через замкнення електромережі загорілось підприємство (ФОТО, ВІДЕО) 18:55 На півночі Хмельниччини зацвіла рідкісна рослина (ФОТО) 18:12 На Хмельниччині є 3,5 тисячі безробітних. Які для них є вакансії? Від читача 13:40 Уряд врегулював питання оплати за оренду державного та комунального майна 17:40 Хмельничан запитають про проблеми в громаді: коли та як пройде опитування photo_camera 17:09 Трьох дітей визволяли рятувальники із зачинених квартир на Хмельниччині 16:35 Побиття військового у храмі на Володимирській. Священнослужителю УПЦ винесли вирок play_circle_filled 16:11 Попереду вихідні: якою буде погода 11-12 травня на Хмельниччині 16:04 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (новини компаній) 15:42 Хмельниччина лідирує за посівними площами цукрових буряків 15:01 Під час прощання присвоїли звання полковника: загинув Олександр Ровенчук з Хмельниччини 14:28 50 фармацевтів не стояли на обліку. Хмельницьку підприємицю оштрафував ТЦК 13:51 На Хмельниччині військовий самовільно залишив частину: як його покарали 13:18 Зарплата до 33 тисяч: у Хмельницькому оновили перелік вакансій 12:35 У неділю запустять додаткові автобуси до кладовищ Хмельницького 11:39 У Хмельницькому горіла квартира. Від опіків померла дитина photo_camera 11:15 Скільки і як часто хмельничани донатять на армію: відеоопитування play_circle_filled 10:36 Вбивство у Хмельницькому районі: затримали чоловіка, який до смерті побив знайомого 10:02 «П’яна вечірка» з дівчатами: організатора з Хмельницького району випустили з-під варти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up