Хмельницькі бізнесвумен та Симчишин: що відомо про зустріч, яка "зірвала" Instagram

Хмельницькі бізнесвумен та Симчишин: що відомо про зустріч, яка "зірвала" Instagram
Фото надала Марина Васильєва
  • Вишуканий ресторан, інстаграмні локації та оточення красивих жінок.
  • У такій атмосфері відбулася зустріч міського голови з успішними хмельничанками.
  • Серед них були блогерки, власниці брендів, підприємств і закладів харчування. 
  • Що обговорювали на заході й навіщо покликали мера?

Вишукана атмосфера, красиві жінки, легка музика та численні розмови - все це стало частиною вчорашнього вечора. У ресторані в передмісті Хмельницького зібралися більше 50 жінок. Захід під назвою “Майбутнє Хмельницького очима успішних жінок” відбувся вчора, 24 вересня. Запросили туди й міського голову Хмельницького Олександр Симчишин. Про що там говорили?

Відголосом заходу, звісно, стали численні фото та відео в Instagram. Бо хто як не сучасні успішні жінки є активними користувачами цієї соцмережі? Деякі бізнесвумен публікували одну за одною stories. У них розповідали не лише про захід, на який збираються, а й показали що одягають і на чому їдуть. 

Нет описания.

Відео дня

Про організаторів і гостей

Що ж це був за захід, хто його влаштував і що там обговорювали? Про це я запитала в організаторів. Ними стали власниця магазину “Еталон Плаза” та власниця салону весільних та вечірніх суконь “Pollardi” Марина Васильєва.

Вона розповіла, що захід провели у форматі конференції. До нього залучили більше як 50 успішних жінок з Хмельницького. Для запрошення обрали тих, хто веде активний спосіб життя та досягає успіху. Серед них - блогери, власники брендів, підприємств, маркетологи та інші бізнесвумен. 

Конференція мала назву “Майбутнє Хмельницького очима успішних жінок”. Відбулася вона в ресторані за містом. Всі зібралися на 16 годину і тоді розпочався захід. 

Спершу виступив міський голова, а потім - хмельничанки. Всі вони презентували меру власні ідеї щодо розвитку міста. Як розповіла одна з організаторів Марина Васильєва, все це для підтримки ініціативи успішних жінок вдосконалити місто та його мешканців. Іще однією метою заходу стало об’єднання і знайомство хмельницьких бізнесвумен. 

Як успішні жінки хочуть змінити Хмельницький

Так, кожна з них мала змогу продемонструвати свій проєкт. Марина Васильєва розповідає, що їх було чимало, кожен з яких має право на реалізацію. Жінка розповідає: всі вони не потребують фінансування, а лише підтримки з боку міської влади. Про деякі з озвучених ідей Марина Васильєва розповіла детальніше. Наприклад, запровадження в місті косметично-медичного туризму. 

Ще одна ідея, озвучена на конференції - виступ бізнесвумен в школах міста. Успішні хмельничанки переконані, що мають чимало досвіду в своїх справах. Тож ідея полягає в тому, аби навідуватися до навчальних закладів та розповідати про свою роботу школярам. Жінки впевнені, що це принесе чималу користь підростаючому поколінню. 

Загалом учасники заходу обговорили всі проєкти, а мер все вислухав. Питання лиш в тому - коли і що почнуть реалізовувати. Марина Васильєва каже, що триматиме все під контролем, аби реалізувати все озвучене на конференції. Мовляв, місцевий бізнес та проєкти від їхніх власників мають неодмінно підтримуватися міською владою. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (27)
  • Дмитро Коробчинський

    Соромно і бридко дивитися на такі заходи і таких "бізнес" вумен. 👎👎👎🤮🤮🤮
  • Елла Гройсман

    Цікаво якою ж була відповідь мера на такі грандіозні пропозиції цих успішних вумен?  З якої школи почнуть розповідати про весільний бізнес?
  • Eugen Bay

    Небагато в нас успішних..

    Юрій Гудок reply Eugen Bay

    Від більшості людей чув що керівниця Весільних суконь Поларді раніше займалась проституцією....

    Владимир Националистович reply Юрій Гудок

    не удивительно .. а во власти кто сидит , разве не те же проститутки ??))  К чему ети разговоры ?  Щас люди зарабатывают , так,  как кому получаеться ..вот есть товар -задница ))) и он очень востребован , пошла заработала .. чего тут такого то .. она одна ???? Их много , больше чем мы можем представить .. работы у них нет , а жить . жрать и платить комуналку нужно..

    Антисимчишиновець reply Юрій Гудок

    І що?  Це найважчий злочин серед усіх? Це взагалі-то навіть і не злочин. Якби ти написав, що вбивця чи корупціонер, чи людей під кулі до СБУ відправила, то тоді б це сприймалось би інакше.
  • Лесовой К.

    "...зустріч, яка зірвала Instagram" - вы что в виду имели-то? Откудова его сорвали?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up