Хмельницькі блогери Буяни знімуть фільм. Про що він буде

Хмельницькі блогери Буяни знімуть фільм. Про що він буде
  • Альона і Сергій Буян - популярні блогери в Instagram.
  • Вже більше року вони знімають і публікують на своїх сторінках кумедні відео.
  • Нещодавно подружжя “дозріло” до зйомок фільму. 
  • Про що він буде?

Кумедні відео з “Альоною і Сірьожою” давно завоювали серця підписників. Їх вони знімають вже більше року. Буяни мають тисячі читачів у соцмережах. Та відео на кілька хвилин для них не межа. Скоро подружжя відправляється на зйомки власного фільму.

Ідею зняти стрічку вони “виношували” кілька років. Та зважитися на це вирішили тільки зараз. Сам фільм буде новорічним. Зніматимуть його в Карпатах. А от із назвою ще не визначилися. Кажуть, щодо цього поки тривають дискусії. Натомість сюжет вже готовий. 

Фільм має бути короткометражним. У головних ролях буде четверо персонажів. Серед них самі Буяни та їх друзі. Головна ідея: висвітлити протистояння навколишньої краси та гаджетів. Для цього пара й обрала мальовничу гірську локацію. Сюжет полягає в тому, що головні герої будуть конфліктувати із власниками готелю. Бо ж обидві сторони матимуть різні життєві позиції. 

Відео дня

Над сценарієм Альона та Сергій працювали разом із друзями-гумористами. Деякі з них є учасниками шоу “Розсміши коміка”. Тож обіцяють, що фільм буде смішним. Стрічка “вийде в люди” 25 грудня. Подружжя каже, що кіно транслюватимуть на одному з місцевих каналів. Ну і, звісно, що подивитися його можна буде в соцмережах. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ірина

    не думаю що в ційстатті достовірна інформація. як вони могли "виношувати ідею кілька рлеів"  , як пишеться в статті, якщо взагалі оці кумедні відео 1,5 роки назад взагалі лише вперше почали знімати??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up