Хмельницькі держвиконавці “вибиватимуть” борги на нових авто

Хмельницькі держвиконавці “вибиватимуть” борги на нових авто
  • Обласному управлінню юстиції придбали два “Renault Logan”.
  • Використовувати їх будуть державні виконавці в Хмельницькому та Шепетівці.

Державна виконавча служба в Хмельницькій області перевиконала свій план. За це міністерство юстиції України вирішило їх преміювати. Зробили це не у грошових надбавках до зарплат чи наданням додаткових вихідних. Найбільш успішні відділи по “вибиванню” боргів отримали нові автомобілі “Renault Logan”.

Уже звично оновленням автопарку вирішили похизуватися. Машини привезли на майдан Незалежності і тут з елементами пафосу вручили ключі. Відбулося це сьогодні, 5 жовтня. Після вручення і промов прямо на площі влаштували невеличкий тест-драйв і покаталися на білих “Renault”. Також влаштували фотосесію на фоні транспорту.

Відео дня

Користуватися новими авто будуть у Хмельницькому та Шепетівці. Саме тут працівники постаралися найбільше, коли сприяли сплаті аліментів чи інших платежів. Автомобілі не будуть слугувати для катання начальників цих відділів. Принаймні, про це vsim.ua говорить керівник Хмельницького обласного управління юстиції Віктор Худняк. Він каже, що на авто будуть їздити безпосередньо державні виконавці і виключно в службових цілях.

Також в управлінні юстиції повідомили, що Хмельницька область забезпечена авто для держвиконавців близько на 75%. Додають, що частина існуючих авто в найближчому часі варто замінити через довгий період їх експлуатації. До прикладу, у деяких районах виконавці їздять на “ВАЗах”. Коли знову оновлять автопарк юстиції області, поки невідомо.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Женя

    На мітлі їм їздити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up