Хмельницькі військові влаштували музичний флешмоб біля залізничного вокзалу

Хмельницькі військові влаштували музичний флешмоб біля залізничного вокзалу
  • Біля залізничного вокзалу зібрався військовий оркестр.

  • Музиканти зіграли кілька інструментальних композицій.

  • Захід був присвячений Дню добровольця.

У Хмельницькому провели музичний флешмоб. Захід, присвячений Дню українського добровольця, відбувся сьогодні, 14 березня, поряд із будівлею залізничного вокзалу. Біля пам’ятника Богдану Хмельницькому зібрався військовий оркестр 8 окремого полку спеціального призначення Сил спеціальних операцій ЗСУ. Військові на музичних інструментах зіграли чотири композиції — фанфара «Україна», Церемоніальний марш, Інтро та марш «Сини Батьківщини». Тривало все близько 10 хвилин. Глядачів було небагато, дехто знімав дійство на телефон, а хтось просто спостерігав.

За інформацією відділення спеціальних кореспондентів Інформаційного агентства Міністерства оборони, цього дня подібні заходи заплановані у 10 інших містах України — Києві, Вінниці, Житомирі, Дніпрі, Миколаєві, Львові, Одесі, Рівному, Харкові та Чернігові.

День українського добровольця офіційно відзначають з 2017 року. Саме цього дня 2014 року понад 500 бійців Самооборони Майдану прибули на полігон у Нових Петрівцях поблизу Києва.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Микола

    Злочини нинішньої влади перед людством без строку давності:
    1) Убивства громадян України: дітей, стариків, воїнів.
    2) Збройний державний переворот і захоплення влади;
    3) Громадянська війна, розвал країни, зубожіння народу;
    4) Грабіж, корупція, брехня;
    НЕ ВИМАЖТЕ СЕБЕ ЇХ БРУДОМ. НЕ НАДАВАЙТЕ ЗЛОЧИНЦЯМ НІЯКОЇ, НАВІТЬ МОВЧАЗНОЇ ПІДТРИМКИ.
  • Наташа Пачковська

    Молодці. А відео є?

    Наташа Пачковська reply Наташа Пачковська

    Новини Хмельницького на vsim.ua  дякую.

    Новини Хмельницького на vsim.ua reply Наташа Пачковська

    Так, перейдіть за посиланням
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up