Хмельницькі водії зібралися їхати до Верховної Ради боротися проти "пересічки"

Хмельницькі водії зібралися їхати до Верховної Ради боротися проти "пересічки"

Власники автомобілів з іноземною реєстрацією хочуть добитися змін в законодавстві. Щоб вільно користуватися особистими автівками, обіцяють стояти під Верховною Радою до останнього.

Ти українець і користуєшся автомобілем з іноземною реєстрацією? Тоді тобі потрібно регулярно кататися за кордон. Автомобілісти називають це «пересічкою». І багатьох з них такий порядок не влаштовує. Чимало власників зареєстрованих в інших країнах авто хочуть, щоб їм дозволили протягом року вільно користуватися транспортом.

- За таким порядком живе вся Європа. А наші депутати нам цього дозволити не хочуть. Я своє «Audi» придбав за 2300 євро. У нас за такі гроші купиш хіба старенький «Жигуль», - розповідає «ВСІМ» активіст руху «Авто Євро Сила» Микола Нечиталюк. – При ввезені авто із Німеччини до Польщі за нову реєстрацію потрібно сплатити 300 євро. У нас все обійдеться в тисячі. Самі депутати їздять на елітних авто. А простим людям допомогти не хочуть.

Вже сьогодні, 14 листопада, активісти зі всієї України вирушать до Києва. Вони мають зібратися під Верховною Радою на безстрокову акцію. Хочуть домогтися прийняття законопроекту «4223», який передбачає зміни до Митного кодексу України. Згідно нього, українець із авто з іноземною реєстрацією зможе їздити без «пересічки» протягом року.

Відео дня

Також активісти виступатимуть проти ініціативи Арсена Авакова «підкоряйся, а потім оскаржуй». Вважають, що це аж ніяк не реформування в нову поліцію, а повернення до старої міліції. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Правда

    Якщо мито і відміняти, то для всіх, а не для окремих розумників. Нехай або платять мито, або катаються щотижня через кордон.А то дуже розумні. Купили майже за бесцінь, то й ще й мито не хочуть платити. А держава як буде існувати без податків тощо? Податки, митні збори тощо - це кров держави.
  • Frank Walter

    немає чого дозволяти їм і далі нахабніти цим пересічникам,в мене авто офіційно розмитнене,я за це заплатив із розрахунку колись це авто про дати за нормальні гроші,а зараз ці вахлаки -халявники хочуть їздити на авто не сплативши нічого до бюджету,до того ж,знецінюючи офіційно розмитнені авто нормальних людей

    Goncharuk Natalia reply Frank Walter

    Аналогічно!!!!

    Бабяк Артём reply Frank Walter

    Це бот. адекватна людина, такого казати  та писати не буде.  Адже  з людей зтягують  за розмитнення  занадто  багато  грошей, куди, як   час  показує нікуди не  ідуть, крім  карманів  чиновників, з 90х у нас  дороги  все  дедалі  кращі та  кращі.. І  це з тих пір коли  розмитнення  вступило в  силу. Так  що такі  люди  які мовляють що то халява чи  девальвація -  підставні  персони.

    Frank Walter reply Бабяк Артём

    до відома дописувача, кошти з митних платежів у дорожні фонди не надходять,тільки з купівлі на АЗС ви сплачуєте цим кошти до дорожнього фонду

    Frank Walter reply Бабяк Артём

    Який бот,ти мізки маєш? Нехай мені тоді держава поверне суми сплачених мною раніше всіх митних платежів та акцизів,при цьому я зобов"язуюсь також 1 раз на рік перетинати кордон

    николай смирнов reply Бабяк Артём

    Чому це бот ?  Припустимо людина купила авто раніше за 5 $ з таким розвитком подій в кращому разі продасть за 1$ це потрыбно робити поступово !!!!

    Frank Walter reply николай смирнов

    Цього не потрібно робити взагалі,завтра ми можемоприйти взагалі,до того,що ніхто і нічого розмитнювати не буде. А ніхто не подумав,як знецінились авто ,які перебувають у заставах у банків,тоді ніхто сплачувати кредити не буде,просто привезуть ці авто під банк і все,потім придбають собі литовки,при цьому банки понесуть колосальні збитки,дехто збанкрутує,і потім знову потягнуться до Києва тисячі обманутих вкладників...просто ніхто не думає мізками,до чого це все зможе призвести

    Андрей Шпулак reply Бабяк Артём

    Тітушки

    николай смирнов reply Frank Walter

    Frank Walter

    100% чому хтось має розмитнювати а хтось на халяву !!!!
  • Нечиталюк Николай

    В Україні близько 60000 таких авто, множимо на 300 і отримаємо близько 500000000 мільйонів гривень!!!! Нічого так відтік гривні в бюджет!
  • Нечиталюк Николай

    То катайтесь на брухті!!!!!

    Андрей Шпулак reply Нечиталюк Николай

    Так і зроблю)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up