Хмельницьким прикордонникам вручили сертифікати на квартиру та нову техніку

Хмельницьким прикордонникам вручили сертифікати на квартиру та нову техніку
  • Прикордонна академія відзначила 24-ту річницю з дня заснування. Військовослужбовців нагородили почесними грамотами та відзнаками.
  • Семеро захисників кордону отримали сертифікати на житло.
  • Керівництву навчального закладу передали нове озброєння та техніку. 

Сьогодні, 13 грудня, у Хмельницькій обласній філармонії було людно. Сюди з’їхались ледь не усі військовослужбовці прикордонної академії. Захисники кордону відзначали день народження прикордонної академії. За роки свого існування навчальний заклад підготував близько 10 тисяч офіцерів.

- В академії виховуються справжні патріоти, вони це підтвердили не лише з часів агресії на Сході, а і у повсякденному житті, - розповідає Перший заступник Голови Держприкордонслужби України генерал-лейтенант Василь Серватюк. – Позавчора на західному кордоні наші хлопці затримали двох нелегалів з В’єтнаму, двоє з них хотіло втекти і пішли кригою. Вони провалились і їх врятував наш випускник.

Присутні хвилиною мовчання вшанували прикордонників, які загинули під час неоголошеної війни на Сході. А з нагоди річниці персоналу академії вручили відомчі відзнаки.

Відео дня

Такі відзнаки отримали прикордонники за заслуги перед академієюПишаються прикордонники і тим, що цього року у місті відкрили житловий будинок для військовослужбовців та членів їхніх сімей. Ордери на квартири отримали 32 сім'ї прикордонників, серед яких 12 родин учасників АТО, багатодітні сім'ї та родини, які втратили годувальника. Під час урочистостей сертифікати вручили ще сімом військовослужбовцям прикордонної академії.

Поповнилось і технічне оснащення навчального закладу. Керівництву академії дали сертифікати на озброєння та техніку.

- Ми розуміємо, що знання, які підкріплені сучасною технікою та озброєнням, будуть більш ефективними та приноситимуть кращі результати. Ми передали академії 2 автобуси для того, щоб курсанти могли пересуватися вільно в різні куточки України на стажування. Передали також 50 нових пістолетів, - каже Василь Серватюк.Курсанти академії кататимуться на новеньких автобусах "Богдан"Техніку, яка їздить у будь-яку погоду, матимуть прикордонники

Відзнаки отримали не лише офіцери, але і курсантиНовенькі квартири матимуть семеро захисників кордону

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Павло Лемешко

    і чого я не пішов на прикордонника?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up