Хмельницький майдан оточили перевізники. Що вони хочуть?

Хмельницький майдан оточили перевізники. Що вони хочуть?
  • Перевізники заполонили всі стоянки навколо майдану Незалежності.
  • Вони вимагають відновити міжміське сполучення та закликають владу боротися із нелегальними перевізниками.

Замість звичних табличок із маршрутом руху - плакати із вимогами до влади. Так сьогодні десятки автобусів оточили майдан Незалежності у Хмельницькому. Із самого ранку вони заполонили усі можливі місця для паркування.

"Людям потрібне транспорт", "Закон один для всіх", "Ні нелегальним перевезенням", "Нам потрібна робота", "#МиХочемоЖити", "Відновіть регулярні пасажирські перевезення", - ці та інші гасла зображені на плакатах. Якісь із них прикріплені на лобовому склі автобусів, інші учасники акції протесту тримають в руках.

Відео дня

Частина учасників акції на дистанції один від одного вишикувалися посеред майдану. Вони в очікуванні на результати розмови ініціативної групи від перевізників із владою. Вона зараз відбувається в стінах Будинку Рад. Про що там говорили і що вирішили, читайте згодом на vsim.ua.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Маічка Падалко

    Хочете в хмельницький?? Ціпояйтесь парасольками і зонтиками за літаки АН-24,АН-26 і летіть до речового ринку Вони туди через кожних півчаса летять, кружляють колами!! Ціпояйтесь зонтиками за літаки кукурузники!!
  • Пан Микола

    Потому, что Самчишину нужно было пойти путем закупки не тролейбусов для пенсии которая бесплатно ездит и приносит ничего в казну, а купить автобусы типо 21 автобуса, как в Виннице или Львове и как в нормальной европейской стране, проездные сделать 300-400 грн в месяц и также по 5 грн брать! Вместо 30-го маршрута, 24 маршрута, 49 маршрута, 27 маршрута, это самые проблемные маршруты которые нужно заменить и разгрузить чтобы удобства были в городе, никто лучше нас самих не знает, что нам нужнее! Нам нужно решать проблемы большинства! Мы можем ходить по земле без асфальта, без тротуаров, но нас уже всех за... за все года, проблема транспорта которую вы чудики решить не можете, ни транспорт разгрузить пробками постоянными! Знаете, нам возможно было бы лучше без власти, как мы расправились з Жэками сделав ОСББ, я думаю мы что-то бы потеряли, без вашых мусаров и тд... увидели человека который виновен повесили на дерево чтобы другие смотрели что с ними будет, нам нужен видеть глазами, а то уже уши устали!
  • Друга Франція

    Майдан у нашій крові. Свободу не спинити! Владу геть. Геть всіх некомпетентних та слабовольних чиновників.
  • Ok Gut

    Скотовозки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: де вимикатимуть електрику наступного тижня у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up