Хмельницький на карантині: за три тижні у місті ліквідували дві сотні засмічень каналізації

Хмельницький на карантині: за три тижні у місті ліквідували дві сотні засмічень каналізації
  • З початку карантину у комунальників додалось роботи. Усіх хмельничан закликають не перетворювати каналізацію на смітник.

З початку карантину комунальники ліквідували 231 засмічення каналізації. Про це повідомили у МКП “Хмельницькводоканал”.

Як зазначають, цифра наче й невелика, проте подібні дії призводять до вкрай негативних наслідків, а на їх усунення витрачається чимало часу та матеріальних ресурсів. Крім того, виникають прориви у мережах.

Відтак, містянам вкотре нагадують, до каналізації категорично забороняється зливати:

Відео дня

- жири;
- будівельне сміття;
- засоби контрацепції;
- залишки їжі;
- лікарські препарати;
- кислоти;
- фарби;
- крупи та бобові (квасоля, горох тощо);
- засоби гігієни (ватні палички, підгузки, прокладки тощо);
- борошно та вироби з нього;
- побутові предмети та ін.

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Іван Косин

    Ликвидован на первих этапах эпідемічних заходів,мілкий бізнес.далі  наступні заходи,закриюе середній бізнес.

    Таня reply Іван Косин

    попросять кредити в МВФ і допоможуть людям
  • Prosto Valyusik

    Если не в лесу засирают то в унитазы бросают разную куйню. Быдло  оно всюду присутствует. В унитаз срать надо. А все остальное а мусорное ведро выбрасывать.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up