Хмельницький перетворився на ковзанку. В ЖКГ визнають, що недопрацювали (ФОТО)

Хмельницький перетворився на ковзанку. В ЖКГ визнають, що недопрацювали (ФОТО)
  • Тротуари і дороги міста вкриті льодом. Хмельничани ходять по вулиці, немов по ковзанці.
  • Комунальники кажуть, що працюють в посиленому режимі. Але не виключають, що посипали не всюди. 

Дощ у Хмельницькому почав йти вчора, 2 лютого. Опади супроводжуються мінусовою температурою повітря. Через це вулиці міста перетворилися в ковзанку. Льодом покрилися дороги, тротуари й прибудинкові території. Виходячи з дому, люди йдуть дуже повільно й обережно. Хапаються за поручні чи йдуть під руки, аби не впасти.

Через негоду комунальні служби міста працюють в посиленому режимі? Так кажуть в ЖКГ, а хмельничани переконують в іншому -  пройти містом важко, за за стан покриття тротуарів та проїжджих частин не слідкують. От що нам сказав про негоду новопризначений начальник управління ЖКГ Хмельницької міськради Василь Новачок.

 - Не буду говорити, що все у нас ідеально. Можливо біля якихось будинків чи на вулицях ще не посипано. Але ми над цим працюємо. Робітники КП «БРЕД» працюють з п’ятої ранку. Усі ЖЕКи запрацювали з шостої години. Вулиці посипають сумішшю двірники, слюсарі та інші. Не буду говорити, що посипали всюди. Можливо, хтось не зміг приїхати на роботу. Є двірники, які живуть в селі і їдуть на роботу в місто. Якщо біля якогось будинку не посипано, то потрібно звертатися в приймальні ЖЕКів, - каже Василь Новачок.

Відео дня

Станом на 12:00 температура повітря дещо підвищилася. Лід на дорогах і тротуарах потроху розмерзаються. Це більш помітно в центрі міста, де більшість вулиць посипані і постійно ходить багато людей. Але чим далі від центру міста, тим більше льоду. Пройти там досить важко. Найгірша ситуація в дворах будинків, в мікрорайонах.  

Люди йдуть попід руки, аби не впасти.

Майдан Незалежності практично повністю покритий льодом. Розтаяли лише декілька стежинок.В центрі ковзанка потроху зникає. Та до центру спокійно добратися можуть не всі.Чимало тротуарів вкриті льодовою кіркою. Подекуди в місті шар льоду дуже товстий.

У деякі двори на Виставці зранку навіть таксі не приїжджало. Диспетчери не брали замовлення, пояснюючи це тим, що водії не можуть заїхати в двір. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Андрій Коломієць

    Подякуйте хоть раз комунальникам. Це ЧП. Дощ вночі і вдень. Мінус 3 градуси морозу. Замерзла земля. Це ЧП. А вони справилисяце всі відзначають і поліція також. Дякую всім комунальникам, що пахали і пишуть для мене і для нас за 1800 в місяць.
  • Іван

    Я сьгодні зранку сам посипав біля свого під'їзду, двірник працював але він не встигав посипати кругомю У всіх цивілізованих громадах люди боряться із стихією разом, а не шукають крайніх
  • нннн

    дурик какой-то. "может не посыпали, может и не везде"-может организуешь работу в конце концов,если практически нигде вообще не посыпали?!!!

    Анонім reply нннн

    Це ти дурік, чоловік перший день на роботі
  • Анонім

    ПО ВСІ ЗАХІДНІЙ УКРАЇНІ ТАКА СИТУАЦІЯ! ЗА МЕЛЬНИКА ВАМ БИ НЕ ТЕ ЩО КОМЕНТАРЯ НЕ ДАЛИ, А ЩЕ Й ПОСЛАЛИ!!!



    пс Мала досвід "приємного" спілкування з козлом... Цікаво як там його віла за першим автовокзалом, дєрєбанщик!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up