Хмельницький посідає 23 місце за забрудненістю повітря серед 39 міст України

Хмельницький посідає 23 місце за забрудненістю повітря серед 39 міст України
  • Згідно з даними рейтингу, найбрудніше повітря в Україні має Маріуполь.

  • Найкращу позицію має Тернопіль.

Серед 39 міст України найбрудніше повітря має донецьке місто Маріуполь. Одразу за ним — Кам’янське та Дніпро. Такі дані повідомляє Telegram-канал «Эко мир». Хмельницький у цьому рейтингу посідає 23 місце. А місто з найчистішим повітрям у цьому рейтингу є Тернопіль. При складанні переліку враховували вміст у повітрі вміст сажі, фтористого водню, аміаку, формальдегіду, пилу, оксиду вуглецю, діоксиду азоту, оксиду азоту та фенолу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Дмитрий Гирич

    Просто бредятина
  • Pavel Kondrashov

    Смотрите, а то бурлик придёт с ножом на разборки, а Сёма его прикроет. Есть ещё такой новачек- маленький ..., который заявлял, что пака он тут, будет как он захочет. Так что не парьтесь. Дышите.
  • валентина

    Детям дышать нечем, детям дышать нечем, детям дышать нечем . Город воняет газами с под машин и пылью на еле Кирилова ной от их проезда . .Возле каждого подъезда по семнадцать машин, выйти с коляской из подезда невозможно. На детской площадки машины, на площадке для сушки белья под бельевыми веревками машины, на клумбах машины, под деревьями машины , возле мусорок машины, под заборами машины. А знаете сколько кислорода спаливает двигатель сгорания от одной машины  за 1 минуту?? Как 10 000 легкоатлетов спортсменов. А кроме того Милион автобусов через город едет с сел, легалов и нелегалов. Автобусные стоянки вообще предлагаю вынести за черту города . шо, в Киеве в центре города сельская автобусная парковка?автовокзал примеськой? И веззд в город , в черту города сделать примеським автобусам платным, нечего дороги разбивать, они их не ремонтируют. пусть пересадки делают. Пылью и газами из под машин воняет город. Если в епоху динозавров было 65% кислорода, в селах 35% кислорода, то при норме 20% кислорода в городах, в Хмельницком в воздухе только 2-3% кислорода. Лёгкие городских детей не проветриваются, с гемоглобином не доносится питательные вещестаа., кислородное голодание органов у детей, сердечнве недостаточности .Если взглянуть на фюльорографию сельских приезжих то там лёгкие как резиновые лодки, от лопаток начинаются и возле пупка заканчиваются, как буйки в море, раскрытые 3 d, А у городских детей, людей они свернуты в трубочку , раскрыта только верхняя часть, детки городские дышат только на 1/8 . Даже по корпусу, корпус сельских в пять раз шире ,грудная клетка в пять раз больше,  там такие огрооооооомные лееееегкие.
  • Владимир Капелюшок

    Давайте встановимо ще 1'500 світлофорів і обов'язково всі мають працювати цілодобово!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up