Хмельницький прикордонник подарував мегабукет та освідчився коханій на очах тисяч людей

Хмельницький прикордонник подарував мегабукет та освідчився коханій на очах тисяч людей
  • Дмитро Рибак опустився на одне коліно посеред плацу на власному випускному.
  • Він попросив руки коханої Вікторії перед родиною, друзями та тисячами глядачів.
  • Наречена промовила заповітне “так” та закружляла у вальсі з молодим лейтенантом.

Сьогодні на плацу прикордонної академії сталося дві знакові події. Одна - випускний сотень майбутніх захисників державного кордону, а інша - зворушливе освідчення від новоспеченого лейтенанта.

Урочиста частина випускного добігла кінця і мам, дружин, коханих дівчат запросили на перший офіцерський вальс. На плац вийшов курсант із величезним букетом троянд. Всі приголомшено дивилися на нього, а він когось все шукав очима.

Далі на середину плацу вийшов випускник в урочистій формі. За руку він вів дівчину, для якої і приніс букет його товариш. Юнак опустився на одне коліно перед коханою та простягнув їй каблучку. Зворушена дівчина лише кивнула головою і ледве вимовила заповітне “так”. Дмитро забрав букет із рук курсанта та подарував його нареченій.

Відео дня

Із натовпу захоплених глядачів почулося “гірко”. І Дмитро Рибак вперше, вже в якості нареченої, поцілував Вікторію.

Пара закружляла у вальсі на очах приголомшених курсантів, офіцерів та гостей.

Журналістам vsim.ua вдалося кілька хвилин поспілкуватися із закоханою парою та побачити щирі сльози мами нареченого.

"Кохання з першого погляду"

  • Ми зустрічаємося 8 місяців. Познайомилися випадково, я відпочивав із друзями у Красилові, звідки Віка родом, там і зустрілися. Я з першого погляду зрозумів, що це моя доля, - розповів Дмитро.

Вікторія додала, що для неї Дмитро теж став коханням з першого погляду. З ним вона готова їхати “на край світу, адже серце тьохкає від кохання”.

"У мого сина буде красуня дружина"

Не можна було оминути поглядом і зворушену маму Дмитра. Антоніна по-черзі обіймала майбутню невістку і сина та плакала.

На фото справа мама Дмитра 
  • Для мене це був просто грандіозний сюрприз. Я не знала, що син збирається покликати нашу Вікусю заміж саме на плацу перед усіма. Але про саму пропозицію знала. Через тиждень у нас заручини. Весілля плануємо на серпень. В мого сина буде красуня дружина. Ми знайомі вже давно. Я дуже люблю Віку.  Сьогодні в мене подвійне свято. Діма вже був на кордоні, вчився у військовому ліцеї. В нього військовий стаж 7 років. Я дуже рада, що він дочекався того моменту і став офіцером. Мене переповнює гордість за сина. І бажаю йому доброї служби. Єдине, що дуже переживаю, бо війна ще не закінчилася. Я буду просити у Бога, щоб на Сході стало спокійно, і був мир, - розповіла мама Дмитра Антоніна.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Амелі

    в народі кажуть "тримайте мене удвох, бо одному не має за що")) кохання на показ не буває - це має стосуватися лише двох, тому цей вчинок трохи дурнуватий і витрішкуватий. Мабуть, якби це зробив сантехнік перед своєю бригадою, то цю новину не освітили б)) Усі професії важливі))
  • Вано

    Яка різниця и лейтенант, чи прапорщик? Однаково буде розкрадати Україну під прикриттям "я захисник"
  • Рая Бухер

    Щасливого їм сімейного життя!
  • Антоніна Яблонська

    Вітаююююю!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up