Хмельницький вже охопив новорічний настрій

Хмельницький вже охопив новорічний настрій

До Нового року ще більше місяця, а вітрини і прилавки магазинів вже рясніють іграшками, сувенірами і головним атрибутом свята – ялинкою. Хмельничани починають поступово поринати у передноворічну ейфорію. 

Похмура погода не додає настрою. Можна сміливо з головою пірнути у передноворічну метушню. Блискучі ялинкові іграшки, яскраві маски, вигадливі сувеніри із символом наступаючого року…Цього добра у магазинах і супермаркетах вже вдосталь. Можна приглянути образ для святкового маскараду, купити символічні сувеніри або ж запастись солодкими подарунками. Їх, до речі, на прилавках хмельницьких супермаркетів найбільше. Ціна пакунків коливається від 30 до 60 гривень. 
 
Є на вітринах і новорічні маски, які можна купити в середньому за 50 гривень. Звірячі вушка – близько 30 гривень. За сувеніри із символом Нового року – вогняним півником можна купити десь за 40-60 гривень. 
Рясніє в очах і від великої кількості ялинкових іграшок. Традиційно, можна купляти і поштучно, і набором. Ціна на «дощик» коливається від 15 гривень за одну стрічку  до 60 гривень. 
Середня ціна на ялинкову іграшку - 15 гривень
Вибір "дощику" поки не надто різноманітний
 
За місяць можна запастись і головним атрибутом новорічних свят – ялинкою. Звісно, поки лише штучною. Поблизу овочевого ринку їх розклали  ще кілька тижнів тому. Тут є темно-зелені, блакитні, білі. Продавець Віталій пояснює «ВСІМ», вартість залежить від розміру і якості. Зовсім маленькі і "худенькі" можна купити за 250-300 гривень. Далі ціна можна зростати вдесятеро. Найбільша зелена буде коштувати до трьох тисяч гривень. 
Ціни на штучні ялинки коливаються від 250 до 3 тисяч гривеньПокупців біля ялинок поки немає
Супермаркети вже підготували торгові зали
За солодкий гостинець треба віддати щонайменше 15 гривеньХтось за ялинковими прикрасами йде на ринок

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині 15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera 14:39 Один загиблий та важко травмована неповнолітня пасажирка: судитимуть водія позашляховика 13:59 Пораненим бійцям на Хмельниччині влаштували екскурсію та відпочинок з риболовлею 13:16 Військового з Хмельницького відзначив грошовим сертифікатом Головнокомандувач ЗСУ 13:12 Рівень дю Солей! Шоу «ALICE» 2 червня вразить хмельничан трюками на межі людських можливостей (новини компаній) 12:28 На фронті загинув працівник «Хмельницькводоканалу» Михайло Василишин 11:22 У Хмельницькому районі зіткнулись трактор і «BMW». Є постраждалий play_circle_filled 10:19 Смертельна ДТП на Хмельниччині: чоловік випав з мотоблоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up