Хмельницький заливає дощем. «Поплила» взуттєва алейка на Толкучці

Хмельницький заливає дощем. «Поплила» взуттєва алейка на Толкучці
  • Цілий день місто «вмиває» рясним дощем. Калюжі на перехрестях перетворились у ріки.
  • На речовому ринку автомобілі на повні колеса у воді. Сміливі чимчикують через калюжі у гумових чоботах.

 

Хмельницький «вмиває» дощем із самого ранку. Небо затягнуте, не перестає лити ні на хвилину. Добряче затоплює дороги і перехрестя. Зарічанська знову у воді, підтоплює і перехрестя Вайсера-Проскурівського підпілля біля овочевого ринку. Ми вирішили подивитись, яка ситуація на речовому ринку. Сьогодні, 22 вересня, там теж справжня халепа. Покупців небагато, товар мокне, багато кіосків зачинено.

Між рядами під накриттям, де "Золота алея", ще можна пройти, хоча калюжі теж великі. Біля своїх кіосків деякі продавці поклали картонки. Хтось намагається розмести воду, що зібралась. Інші як знали, взулись у гумові чоботи. На взуттєвій алейці по Геологів пройти неможливо. Ось жіночка стоїть і думає як переступити величезну калюжу, а вже через хвилину вирішує просто йти через воду. 

Відео дня


- Ви тут не пройдете. Там води вище кісточок, - звертається до нас продавчиня обідів і гарячих домашніх пиріжків. Сама ж бреде у високих чоботях, схожих, як у рибалок. 
Багато кіосків зачинено. Ріки течуть з-під контейнерів і збираються у гігантські калюжі. 

Люди стараються йти біля контейнерів, та не завжди виходить. Продавці гучно обговорюють калабані біля кіосків і нарікають на погоду.

- Та це не перший раз так затоплює тут. Ноги до кінця дня мокрі, тільки от чоботи рятують. Людей тільки сьогодні нема, у вихідні було б більше, - сказала продавчиня, яка представилась Людмилою.

Ще в червні минулого року в місті обіцяли взятись за ремонт дороги, де взуттєвий ряд. Капітальний ремонт запланували на 2017 рік. Нам все планують витратити 17 мільйонів гривень з міського бюджету. Мова йшла й про те, що витрати можуть збільшити. 
 

Вся вода стікає з рядів і збирається на Геологів

 

Так виглядав сьогодні Старокостянтинівський ринок

Вулиця Зарічанська - фото Юрія Підлеснюка

Зарічанська, 18 - фото Юрія Підлеснюка

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • TIKI-TAKA

    По вул.Геологів оренда від 5000грн до 15000грн. За який Куй/Жуй? За що платити? За цю воду?
  • Вільшанський Ігор

    паскудна погода. На ту тучу і коли нормальна погода йти не хочеться. Дно
  • danger83 aukro

    Як на мене витрати треба ділити пропорційно між міським бюджетом і підприємцями які там торгують.
  • Микола Вінник

    туча=клоака
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up