Хмельницький знову заливає (ФОТО)

Хмельницький знову заливає (ФОТО)

З самого ранку у Хмельницькому дощить. Через опади топить дороги. Навіть після очистки стоків на Зарічанській "стоїть" вода. 

На зміну кількаденному "бабиному літу" прийшла справжня осінь. На стовпчику термометра - 15 градусів. З самого ранку у місті ллє дощ. 

Найбільше "дісталось" мешканцям Зарічанської. Вулицю вкотре затопило.

Нагадаємо, 31 травня цього року Хмельницький добряче вмило. Нетривала злива тоді обернулась для хмельничан справжнім лихом - у людей затопило підвали, магазини і домівки. Автомобілі плавали на дорогах. Мешканці пригадують, що такого дощу не бачили вже дуже давно. Тоді так само негоду найбільше на собі відчули мешканці Зарічанської.

Відео дня

В липні комунальники нарешті почистили стоки, які, за їхніми словами, ніхто не чіпав близько 30 років. Саме через "застої" і затоплює Зарічанську. В міській раді тоді пообіцяли, що тепер потопи мешканцям вулиці не загрожують.  

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    Безпорадний мер-вчитель Симчишин. Язиком ляпати, не справи робити.

    Корній Реаліст reply Анонім

    черговий прокол картавого і його недолугої свободівської шайки. кричали, що все буде нормально ми фсьо зробили і топити не буде. і шо? дощ не дуже сильний а вже є проблеми. а що буде після зливи якоїсь? можна перекрутити одну відому приказку - "Дощ покаже хто вкакався".
  • Анонім

    Не смішіть. Заливає. Подивіться в Львові, в Одесі. Подивіться, як топило в нас рік назад. Ото топило. А зараз це смішно. Калюжки маленькі

    Анонім reply Анонім

    так й дощу як такого й не було, а вже такі "калюжки"

    Андрей Шпулак reply Анонім

    Ну нічого собі калюжки.

    Пішов би дощ, як минулого року, то і "калюжі" були би більшими.
  • Андрей Шпулак

    Слава Симчишину за гарно виконану роботу!
  • Руслан

    Отже неправда що стоки не чистили 30 років. Завжди чистили. Совіти так побудували дорогу що постійно топиться при малому дощі. Потрібне конструктивне вирішення проблеми, особливо після того як прибережну смугу Зарічанської забудували і  продовжують забудовувати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:01 На Хмельниччині до реєстру корупціонерів потрапили 104 особи. Деталі 13:19 У Хмельницькому і в Городку стались ДТП: є постраждалі 12:25 На Юності сталася ДТП з тролейбусом (ФОТО) photo_camera 11:19 1 травня починається запис дітей до 1 класу. Як це зробити? Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 10:44 На 10 вулицях Хмельницького не буде води через ремонт 10:21 Куди звернутися, щоб повернути гроші зі старого електронного квитка? Працюватимуть три локації 09:04 Куди здати небезпечні відходи? Графік роботи екобуса у травні 20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up