Хмельницького бізнесмена звинувачують у катуванні і вимаганні 10 тисяч доларів


Хмельницького бізнесмена звинувачують у катуванні і вимаганні 10 тисяч доларів
Володимир Калашнік, виконуючий обов'язки начальника Хмельницького відділу поліції

На підприємство відомого бізнесмена намагався вдертись 27-річний чоловік. Його спіймали охоронці та покликали власника. Про інцидент в поліцію не повідомляли, вирішили розібратися на місці. Чоловікові погрожували, незаконно утримували  і вимагали гроші за мовчання. 

З'ясувалося, що вимагав гроші відомий бізнесмен. У поліції поки що ім'я не називають. Але й не спростовують чутки про те, що це міг бути директор одного із хмельницьких ринків "Бартер Сервіс" Валерій Дяченко. Мовляв, до того як йому оголосять про підозру у вчиненні злочину та допоки не оберуть міру запобіжного заходу вони розголошувати особисті дані не можуть. 

На підприємстві та вдома у бізнесмена поліцейські провели обшуки та затримали його на 72 години. Спіймали підприємця вчора ввечері, 28 липня, під час того, як потерпілий передавав йому частину грошей. 

- До нас звернувся чоловік, який повідомив про те, що невідомі йому особи вимагають у нього кошти та погрожують застосувати до його сина силу та нанести тілесні ушкодження. Вони заволоділи його автомобілем і вимагали від нього розписку щодо коштів на суму 10 тисяч доларів, - розповідає виконуючий обов'язки начальника Хмельницького відділу поліції Володимир Калашнік. 

Відео дня

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 189 Кримінального кодексу, яка передбачає покарання від 3 до 7 років ув'язнення. Наразі проводяться слідчі дії. Поліція встановлює особи інших підозрюваних, які можуть бути причетні до злочину. 

- Ми затримали і інших учасників, з ними зараз проводяться слідчі дії, визначається їхня роль у злочині. Вони дають покази. Сам підприємець поки відмовляється від свідчень. Потерпілий зараз знаходиться у лікарні, у нього зламана щелепа. Нещодавно його прооперували, - пояснив Володимир Калашнік. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Anonymous

    ...........ну   так и пусть   здает  его  мусорам  как   положенно......а там   пусть   суд   разбирается.......делай   правильно  .......а   че   с  него  десятку   требовать......мусора   и то   гуманнней   за   трешку бы порешали.....а  тут   десятку хотели  отпиздили позабирали.....и это правильно??????????
  • Anonymous

    .............та  хто   тут шо позичав........тут    реальный   беспредел.....директор   рынка   дэбил   вообще   зажрался.....маланская   харя...

    Анонім reply Anonymous

    Дебіл той, що ліз на підприємство із метою здійснити крадіжку. Все правильно Дяченко зробив.
  • Тимощин Владислав

    За свої ж гроші можна загреміти за грати(((

    Анонім reply Тимощин Владислав

    Тих, хто хоче позичити гроші потрібно одразу відправляти у банк. Взявши кредит у банку позичальник не дозволить собі так нахабно себе вести, а вірніше банк йому це не дозволить.

    Анонім reply Тимощин Владислав

    100%. Ніколи не потрібно нікому позичати. 70-90% ніколи не віддають.
  • Анонім

    Мабуть взяв у борг, а віддавати не хотів, а Дяченко хотів забрати свої гроші.  Боржник, схитрувавши, побіг у поліцію.

    Anonymous reply Анонім

    ...........бред.........
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up