Хмельницьку владу просять відкрити новий маршрут

Хмельницьку владу просять відкрити новий маршрут
  • Мешканці мікрорайону Дубове скаржаться на погану якість перевезення автобусами, які курсують за маршрутом №30.
  • Просять запровадити додаткову схему руху громадського транспорту від їхнього мікрорайону.

Хмельничан не зовсім влаштовує те, як працює громадський транспорт у місті. Такий висновок можна зробити із кількості петицій до міської влади, які стосуються недосконалості діючих маршрутів і необхідності запровадження нових. Останні три електронні звернення до Симчишина стосуються саме цієї тематики.

Раніше vsim.ua повідомляли про прохання людей запровадити маршрут Ракове-Лезневе і покращити сполучення між Озерною і Дубове. Ще одна петиція також стосується останніх мікрорайонів. Тетяна Токарчук у своєму зверненні вказує на погану роботу автобусів, як їздять за маршрутом №30 і просить ввести додаткову схему руху від їхнього мікрорайону.

«Ми, мешканці нового мікрорайону Дубове-2, користуємось славнозвісним маршрутом №30. За останні роки кількість користувачів цим маршрутом збільшилась вдвічі або втричі. Просимо додатково впровадити новий маршрут №30а (бар "Андрій" - вул. Щедріна - КЕЧ - обласна лікарня - заготзерно - залізничний вокзал - Хмельницькводоканал - ТЕМП - Озерна) по принципу маршруту №29 і №49, - йдеться у петиції. - Також просимо міську владу звернути увагу на великі проблеми користувачів маршруту №30 : автобуси маршруту часто порушують графік, ввечері та у вихідні інтервал між машинами може бути і до години, водії ведуть себе по-хамськи».

Відео дня

У перший день після реєстрації звернення його підтримало 7 із необхідних 500 людей. До завершення збору підписів залишилося 89 днів.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Alex Star

    Краще попросіть забрати з дороги потворні і небезпечні маршрутки переварені з грузових бусиків. Хочете ж бути Европою, де там таке є ?

    Закупіть автобуси і пустіть по графіку,от булоб гарно .

    myname reply Alex Star

    Це ти кому пропонуєш?

    Alex Star reply myname

    Тобі.

    myname reply Alex Star

    Ну, ти ж розумієш на скільки це не за адресою.

    Може й в цьому справа, як гадаєш?
  • Viktor Onopko

    посилання на сайт петиції вставити тяжко?
  • Viktor Onopko

    посилання на сайт петиції вставити тяжко?

    Ссылка на источник: https://vsim.ua/Podii/hmelnitsku-vladu-prosyat-vidkriti-noviy-marshrut-10571975.html

  • Viktor Onopko

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up