“Хоче далі воювати”. Збирають гроші на протез захиснику з Хмельницького

“Хоче далі воювати”. Збирають гроші на протез захиснику з Хмельницького
  • Військовий Денис отримав поранення в боях і втратив ногу. 
  • Дружина бійця збирає кошти, аби придбати коханому протез. 
  • Хмельничан просять допомогти земляку стати у стрій. 

Денис - 27-річний військовий з Хмельницького. Його історію ми вже розповідали раніше. Чоловік потрапив під ворожий обстріл у Донецькій області. З важким пораненням ноги опинився у лікарні, де знаходиться і досі. Нижню кінцівку разом з коліном довелось ампутувати.

Поранений військовий героїчно пройшов безліч операцій. Зараз йому потрібен протез і реабілітація. Дружина Ольга звернулась до нас з проханням про допомогу. Хмельничанка разом з сином мріє швидше побачити свого захисника здоровим і не прикутим до лікарняного ліжка. 

“Напишіть, як ми його любимо і хочемо його одужання”, - попросила Ольга Киричкова. 

Відео дня

Попереду - пересадка шкіри

Денис знаходиться на лікуванні у західній частині Україні. Всі витрати повністю покриває держава. За словами Ольги Киричкової, попереду у чоловіка - операція по пересадці шкіри з однієї ноги на іншу. А потім - протезування і реабілітація. 

“Ліки, крапельниці, уколи -  все безкоштовно. Я постійно підходжу до лікарів і питаю, що потрібно. Держава покриває витрати на лікування. Але сказали, щоб ми збирали гроші на хороший протез. Держава теж видає протез пластмасовий, не механічний. На ньому чоловік буде вчитись ходити. Але хочемо кращий, бо він далі хоче воювати. Такий протез буде за наш рахунок”, - каже дружина бійця. 

Ольга додає, що вартість такого протезу іноземного виробництва близько 200-240 тисяч гривень. За допомогою небайдужих хмельничан сім’ї вже вдалось зібрати 100 тисяч. Планують таку ж суму. 

Окрім протезування, бійцю потрібна буде реабілітація. Скільки вона займе часу - наразі невідомо. Щоправда, сім'я таки визначилась, що реабілітацію Денис буде проходити в Україні. 
 
Як можна допомогти?

Збір коштів на рахунок дружини: Киричкова Ольга Миколаївна

  • Номер карти Ощадбанк: 5167490147753215
  • Приватбанк :4149499399577681.

 Денис із сім'єю

Документ-виписка з лікарні

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (257)
  • Dasha Kiselevich

    +++++
  • Лариса Рибка

    🙏🙏🙏
  • Yaroslava Zelenenko

    ++++++++
  • Василь Василь

    !!!!!!!+++++++++++++

keyboard_arrow_up