Хочуть стати зірками: хмельничани прийшли на кастинг шоу "X-фактор"

Хочуть стати зірками: хмельничани прийшли на кастинг шоу "X-фактор"
  • В ресторан «Україна» прийшли десятки хмельничан. Усі хочуть потрапити до 9 сезону популярного шоу на «СТБ».

  • Із десятої ранку до шостої вечора продюсерська група «Х-фактору» прослуховуватиме гурти, дуети і вокалістів. Результати оголосять наприкінці квітня.

В ресторані «Україна» сьогодні, 13 березня, зібралися десятки хмельничан, які мріють потрапити в український шоу-бізнес. Кожен хоче потрапити на популярне на телеканалі шоу «СТБ».

На другому поверсі закладу при вході до залу стоїть стіл для реєстрації. За ним сидять дві дівчини і видають анкети учасникам. Взявши листок, вони йдуть заповняти усі дані й письмово відповідати на запитання. В анкеті потрібно не лише заповнити ПІБ й дату народження, а й розповісти про свою кар’єру, найбільш дивний випадок в житті й інші в перспективі цікаві продюсерам історії.

Відео дня

Після заповнення анкети учасників фотографують, вони займають місця в залі та очікують на свій виступ. До зали, де сидить продюсерська група, пускають лише учасників. Викликають їх не за порядковим номером, а на вибір дівчат, що реєструють. Кличуть відразу по п’ять гуртів чи вокалістів.

У залі очікування тихо. Учасники, більшість із яких дівчата, між собою пошепки обговорюють свою творчість і те, що підготували для кастингу. Кожен мав підготувати по дві композиції. І лиш зрідка було чутно бринькання гітари в закутках зали.

Про кастинг і своє рішення учасники публічно не говорять. Це заборонено правилами шоу. Як і фотографуватися. Організатори стежать, аби правила не порушували. Пояснюють це тим, що результати учасники дізнаються лише наприкінці квітня й інформація про учасників кастингу є конфіденційно. Це прописано й у правилах шоу.

 - Нам сказали, що розповідати журналістам чи в соцмережах про кастинг не можна. Я б з радістю, але боюсь, що через це можу не пройти. Знайомий через це минулого року постраждав, - не на камеру розповідає журналісту vsim.ua один із учасників. - Це моя друга спроба потрапити на «Х-фактор». Надіюся, що вона буде вдалою.

Кастинг у Хмельницькому завершиться о 18:00 сьогодні, 13 березня. Чи потраплять до ефіру хмельничани, стане відомо згодом. Слідкуйте за оновленнями разом із vsim.ua.

Читайте також: 

"Були нюанси у співі": хмельничанка Марина Круть "вилетіла" з шоу "Х-фактор"

«ОПА-ОПА»: хмельничанка Ілона Купко представила еротичний кліп (ВІДЕО)

Хмельничанка виступила на гала-концерті "Х-фактору"

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Николай Кучер

    Не до 8, а до 9 сезону.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up