“Хозяйка і утюг”: як “перекручують” слова в рекламі на вулицях Хмельницького

“Хозяйка і утюг”: як “перекручують” слова в рекламі на вулицях Хмельницького
  • Рекламу можна зустріти майже всюди.
  • Інколи у ній пропускають букви або “перекручують” слова.
  • Підбірку таких “ляпів” дивіться далі.

Часто-густо, прогулюючись містом, хмельничани натикаються на ряд оголошень чи отримують хоча б одну рекламну листівку від настирного промоутера. Адже реклама переслідує всюди: в транспорті, на зупинках, стовпах і магазинах. 

Придбати товар, скористатися послугою чи відправитися в подорож - все це пропонують містянам ледь не на кожному кроці. Вивіски, оголошення й банери вже давно стали частиною буденності. 

Та все ж бувають випадки, коли пройти повз усілякі пропозиції неможливо. Мова йде не про яскраві зображення чи влучні слогани. Йдеться про помилки, які стали кидатися в око все частіше. 

Відео дня

Відтак, журналісти vsim.ua “із ревізією” пройшлися містом. Ми взяли до уваги оголошення та рекламні вивіски. Здебільшого помилки є орфографічними. Щоб познайомитися із ними детальніше, гортайте донизу.

Здоров'я
Волосся
Секрет економії господині
Підготовка 
Матраци
Вживані комп'ютери
Продаж прасок

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Денис

    такого набагато більше ))) Мови та маметику як не крути в школі вчити треба)))

    Денис reply Денис

    математику)))
  • Юрій Поляков

    Хмельницька торгово-промислова Палата України
  • Noname

    На дошках оголошень біля "Філармонії" щорочно (вже понад 10 років підряд) вивішують оголошення із помилкою. Пишуть Межибіж замість Меджибіж
  • Irina Irochka Irusya

    Раніше ще бачила на аатобусі 21 - ІнституЦька))) це взагалі!!!!!

    Irina Irochka Irusya reply Irina Irochka Irusya

    *автобусі))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up