Хто розбагатіє, а кого чекають великі витрати. Фінансовий гороскоп на 2021 рік

Хто розбагатіє, а кого чекають великі витрати. Фінансовий гороскоп на 2021 рік
Фото: УНІАН
  • Що готує нам новий 2021 рік у фінансовому плані, дізнавайтеся у гороскопі.

Що приготував вам 2021 рік у грошовому плані розповів для СТБ експерт проєкту "Слідство ведуть екстрасенси" Хаял Алекперов.

Гороскоп на рік:

Овни

Початок весни буде вдалим, щоб закласти фундамент для фінансового прибутку на весь рік. Перед вами відкриються нові перспективи. А ось вагомі придбання краще відкласти на кінець року.

Тельці

Рік обіцяє удачу в фінансових питаннях. Вам вдасться подолати труднощі та отримати прибуток від тих починань, які ви вважали невдалими.

Відео дня

Близнюки

У першій половині року зірки радять уникати фінансових операцій з людьми, у яких ви не впевнені. Є велика ймовірність потрапити в халепу. А ось середина літа буде сприятливим для того, щоб поліпшити добробут.

 Раки

Прийдешній рік підштовхне вас до активних дій. У будь-якому разі розташування зірок обіцяє вам успіх у фінансових починаннях. 

Леви

Цього року варто тримати під контролем свою тягу до спонтанних витрат. Зірки наполегливо радять ретельно планувати свої покупки.

Діви

В питаннях великих покупок зірки радять не поспішати з вибором. Є велика ймовірність помилитися з ціною. У своєму виборі намагайтеся відкинути емоції, краще прислухайтеся до порад близьких людей.

Терези

Ви зможете зав’язати дружбу з тими людьми, які допоможуть вибрати правильний напрям у плані роботи і поліпшення фінансового добробуту.

Скорпіони

Рік обіцяє позитивні зміни у фінансовій сфері. Ви можете розраховувати на позитивний результат у вирішенні житлових та фінансових питань.  

Стрільці

Вам слід бути уважнішими в питаннях, які стосуються фінансів. Є ризик геть невигідних капіталовкладень. 

Козероги

Є ймовірність зазнати грошових втрат. Щоб уникнути подібних ситуацій, зірки радять ухвалювати рішення самостійно, адже краще за вас ніхто не зможе розпорядитися вашими грошима.

Водолії

Перед вами відкриються нові горизонти в плані заробітку. Перша декада 2021-го не обіцяє великих грошових доходів, а ось у другій половині року ви зможете вийти на новий фінансовий рівень.

Риби

У питаннях фінансів зірки обіцяють Рибам неочікуваний прибуток. У кожному разі, отриманими коштами потрібно розпоряджатися економно. Є велика ймовірність раптових витрат.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ольга Корсун

    Боженько допоможи.Дякую
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up