Хто з хмельничанок отримав звання «Мама року»

Хто з хмельничанок отримав звання «Мама року»
Фото - Хмельницька міська рада
  • Жінок нагородили премією «Мама року Хмельниччини»
  • За номінанток голосували у соцмережах. Хто ж виграв?

У Хмельницькому нагороджували успішних мам. Змагались жінки у чотирьох номінаціях. Голосування за претенденток відбувалось через соцмережі. А фінал відбувся у форматі закритого заходу.

Як зазначають у пресслужбі міської ради, «Мама року» - це соціальний проєкт, який спрямований на ідентифікацію жінок-матерів. Брали до уваги: активну життєву позицію, соціальну роботу,  успішну кар'єру у поєднанні з материнством, також оцінювали й мам, які виховують соціалізованих дітей та займаються їх розвитком. Організувала таке дійство громадська організація  "Бути жінкою".

Переможниць у чотирьох номінаціях визначили так:

Відео дня
  •  «Жінка року». Переможець - Людмила Гончар.
  • «Жінка-хоробре серце». Переможець - Аліна Лоєвська.
  •  «Мама-блогер». Переможець - Юлія Мізера.
  • «Мама року». Переможець - Юлія Сабій.

Довідка:

Мета проєкту - познайомити суспільство з історіями цих жінок, нагадати про багатогранність та силу української жінки, вкотре довести, що роль жінки, перш за все - це натхнення та мотивація в сім’ї задля збереження сімейного вогнища та родинних цінностей.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (31)
  • Ніна Бирка

    Чому не вказано з якого міста чи району кожна мама?
  • Inna Martunenko

    Як завжди багаті сім'ї , а де багато літні та мало забезпечені?
  • Ксения Боднарчук

    Чому??? Невже мама яка виховуе дитину інваліда не  героїня????  
  • Nataliya Ivanovna

    По якому критерію йшов відбір жінок ? Для чого цей цирк ?Не знаю як кому ,а мені гидко на це дивитись !

    Ксения Боднарчук reply Nataliya Ivanovna

    Nataliya Ivanovna Чому??? Невже мама яка виховуе дитину інваліда не  героїня????  
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up