“Іди нах**” і “я тобі податки плочу”: як екс-регіонал на “Porsche” спілкувався з хмельницьким патрульним (ВІДЕО)

“Іди нах**” і “я тобі податки плочу”: як екс-регіонал на “Porsche” спілкувався з хмельницьким патрульним (ВІДЕО)
  • Поліція показала відео оформлення порушника ПДР. Патрульні були послані і облаяні.
  • За кермом “Porsche Cayenne” був Віталій Таєнчук - директор ДП “Пасічна” і екс депутат облради від Партії регіонів.
  • Він їхав разом із діючим головою Старокостянтинівської районної ради.

Речник управління патрульної поліції у Хмельницькій області Роман Мартинюк поширив на своїй сторінці у Фейсбук відео. На ньому фрагментами показана ситуація із зупинкою екіпажем правоохоронців автомобіля “Porsche Cayenne”. Відбулося це на виїзді з Хмельницького в сторону Тернополя в понеділок, 29 жовтня. Як пише патрульний, водій даного авто порушив ПДР. Зокрема, він повідомив наступне:

“Патрульні побачили, як водій автомобіля Porsche Cayenne здійснив рух під знак 3.21 "В'їзд заборонено" та не виконав вимогу наказового знаку 4.6 "Рух праворуч". Патрульні почали наздоганяти вказаний автомобіль, та подали сигнал маячками про вимогу зупинки. Водій зупинив свій автомобіль не увімкнувши показчик повороту, чим порушив п. 9.2 а) ПДР України та не увімкнув аварійну сигналізацію відповідно до п. 9.9 б) ПДР України, пише Роман Мартинюк. - Стандартна ситуація, нічого особливого за дане правопорушення передбачений штраф у вигляді 425 гривень, відповідно до частини 2 статті 122 КУпАП”.

На відео показано те, як водій спілкувався із патрульним. Після того, як поліцейський представився і пояснив причину зупинки, чоловік сказав наступне:

Відео дня
  • Слухай, іди нах**...

Далі від водія та його пасажира лунали фрази “а хто тобі буде вказувати? я тобі податки плочу, поняв б***”, “за таку х**** ми не боролися”, заперечували, що було порушення ПДР, називали патрульних “рекетом” і визивали до них “міліцію”.

Редакції vsim.ua стали відомі імена чоловіків, які були в “Porsche Cayenne”. За кермом авто перебував керівник фермерського господарства ДП “Пасічна” (Старосинявський район)  Віталій Таєнчук. Раніше він був депутатом Хмельницької обласної ради від Партії регіонів. На останніх виборах балотувався уже від Аграрної партії України, але не пройшов до обласної ради. Пасажиром був Михайло Яснюк - голова Старокостянтинівської районної ради. Він теж представляє Аграрну партію України.

На водія була складена постанова за порушення ПДР. Він має право оскаржити її або сплатити штраф у розмірі 425 гривень. Жодного покарання, згідно із законодавством, за нецензурне спілкування із поліцейським він не понесе.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (42)
  • Анонім

    це старконівські авторитети на обласному рівні,нічого їм не буде, заплотять кому треба, тай дальше будуть їздити з мигалками. або в супроводі тих поліцаїв що пиняли.
  • Михайло

    Ніби серйозні пузаті дядьки а кудкудачуть як ті півні. А ціна то питання)))))))
  • Віктор Шиян

    "Я тобі податки плочу"? В Пасічні було вкрадено 5 мільйонів, за що і був звільнений (лише звільнений), насправді набагато більше. Ще пролунала фраза: "за це ми боролися?", вони під час майдану, робочих змушували на антимайдан їхати. Ганьба!
  • Віра

    У поліцейських НЕМАЄ дозволів на встановлення та використання спеціальних звукових та світлових сигнальних пристроїв!

    В мене питання до  ,а чи будуть складатись адмінматеріали за ст. 122-5 КУпАП на поліцейських??

    Кодекс про адміністративні порушення України передбачає відповідальність за використання спецсигналів без дозволу. Санкція статті 122-5 — штраф 8500 гривень та конфіскація маячків.

    Дмитро reply Віра

    А як тоді йому, треба зупиняти транспортний засіб, я не світловими сигналами? Це якщо поставити маячки на той порше, і включити його, то правопорушення буде по статті 122-5) ПДР учіть xD

    Віра reply Дмитро

    Дмитро ви в своєму житті крім ПДР більше нічо не читаєте. Новостворена поліція не може в законний спосіб використовувати маячки. Бо в документі, який зараз діє, навіть слова «поліція» немає. Нові автомобілі пожежників, швидкої допомоги та інших не можуть законно отримати дозволи на «мигалки» . Розвивайтесь рекомендую ще почитати ЗАКОН УКРАЇНИ

    Про захист персональних даних
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up