Італійська компанія передала потужний генератор для Хмельницької обласної лікарні (ФОТО)

Італійська компанія передала потужний генератор для Хмельницької обласної лікарні (ФОТО)
Тут і далі фото з телеграм-каналу Кирила Тимошенка
  • Генератор від італійців має потужність у 200 кВт.
  • Також ще 2 медзаклади та комунальне підприємство отримали автономні джерела живлення. 

Італійська компанія Contrepair S.R.L передала потужний генератор для Хмельницької обласної лікарні. Про це повідомив заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко. За його словами, це лише один з прикладів  допомоги від іноземних партнерів. Незважаючи на те, що росія лякає обстрілами, нині по всій країні розгортається автономна система роботи для критичної інфраструктури.

Так, потужний 200 кВт-ний генератор від італійців вже готують до встановлення на базі обласної лікарні.

— Генератор поїхав у Хмельницьку обласну лікарню. Його надала італійська компанія Contrepair S.R.L, яку очолює Філіппо Деллапіане, а розв’язання усіх питань з логістикою взяли на себе представники Асоціації Pokrova ODV та українських громад міст Генуя, Савона та К’яварі, – зазначив Тимошенко.

Відео дня

Нині в Хмельницькій обласній лікарні проходять лікування, як поранені бійці та переселенці, так і мешканці області. Обладнання допоможе медикам надавати допомогу навіть у разі відключення електроенергії.

— Це один з тисяч прикладів системного та сталого забезпечення автономності лікарень, шкіл та наших Пунктів Незламності! — додав Тимошенко. 

До слова, днями ще 3 генератори надійшли до лікарень та комунальних установ області. Це устаткування Хмельниччина отримала в рамках Механізму цивільного захисту ЄС. Додамо, його його створила Європейська комісія ще понад 20 років тому задля покращення запобігання, готовності та реагування на катастрофи. 

— Забезпечення об’єктів критичної інфраструктури області резервним живленням є одним із наших пріоритетних завдань, адже рашисти можуть завдати нових ударів по енергетиці в будь-який момент. Тому робимо все, аби лікарні, соціальні заклади, комунальні підприємства були готовими до будь-якого розвитку подій, — поінформував Сергій Гамалій

Ці 3  генератори відправили в такі заклади:

Це та наступне фото з телеграм-каналу Сергія Гамалія

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anatoliy Slobodian

    НА ОЗЕРНІЙ ПІД СТІНАМИ ЛІЦЕЮ СТОЇТЬ ГЕНЕРАТОР І ВИКОНУЄ РОЛЬ МУЗЕЙНОГО ЕКСПОНАТА. А ВІН ДЕСЬ ДІЙСНО ПОТРІБНИЙ ЛЮДЯМ. А ТУТ ТІЛЬКИ ПАЛЬНЕ НА НЬОГО СПИСУЮТЬ.

keyboard_arrow_up