Із торгівлі в благоустрій. Олександр Луков став начальником одного із управлінь Хмельницького

Із торгівлі в благоустрій. Олександр Луков став начальником одного із управлінь Хмельницького
Заступник начальника управління торгівлі Олександр Луков пішов на підвищення. 7 серпня його признчили на посаду начальника управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста.

Відповідне розпорядження підписав  виконуючий обов’язки міського голови Костянтин Чернилевський. Раніше управлінням керував Райчук Олександр Петрович. Після його звільнення обов’язки начальника управління виконувала Інна Куцка – перший зам.

Довідка: Олександр Луков народився 1963 року в селі Лисець Дунаєвецького району. Вищу освіту з кваліфікацією «економіст» за спеціальністю «бухгалтерській облік і аналіз господарчої діяльності» здобув у 1988 році, після закінчення Хмельницького технологічного інституту побутового обслуговування. Із січня 1997 року працює на відповідальних посадах у виконавчих органах міської ради і комунальному підприємстві "Хмельницьктеплокомуненерго".

Читайте також: Луков розповів про стихійну торгівлю 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up