Кам'янець-Подільський не пройшов ревізорську перевірку з Тищенком

Кам'янець-Подільський не пройшов ревізорську перевірку з Тищенком
  • На екрани випуск вийшов вчора, 16 жовтня.
  • Знімали програму ще 15 травня.
  • Жоден із закладів ревізор не рекомендує відвідувачам.

"Новий канал" презентував глядачам черговий випуск програми "Ревізор із Тищенком". Вчора, 16 жовтня, на телебаченні показали стан місцевих закладів у Кам'янці-Подільському. Цей випуск зняли ще 15 травня поточного року.

Тоді ведучий програми, Микола Тищенко, разом із командою "Ревізора" розпочали перевірку із Старого міста. 

Відео дня

Під ревізію потрапили АРТ кафе "Ратуша" та кафе "Ніка". Жоден із закладів не отримав бажану відзнаку "Ревізора". Причиною стали безлад, антисанітарія, несмачна їжа та дороговизна страв.

Наступним закладом харчування, де побував Тищенко, стала піцерія «Мак Смак». Тут ведучого приємно здивувала цінова політика. Проте сама піца, за його слова, виявилася несмачною. До того ж, він виявив чимало інших недоліків. Тому і тут ревізор не залишив своєї відзнаки.

Коли Микола розпочав ревізію готельного-ресторанного комплексу «Біля річки», то розчарувався остаточно. Дійшло навіть до бійки. Через цей інцидент ведучий подав заяву до поліції та звернувся до лікарів за допомогою.

На сайті "Нового каналу" Тищенко розповів, як на нього накинулися та роздряпали обличчя й шию.

У результаті, жоден із перевірених закладів не отримав відзнаки. Ревізор не рекомендує їх для відвідування.

Історія отримала своє продовження у програмі "Страсті за Ревізором". Серед запрошених гостей був і міський голова Кам'янця-Подільського. Він вручив ведучому програми, Сергію Притулі, срібну монету із зображенням Кам’янець-Подільської фортеці» за його волонтерську діяльність.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up