Канадське місто стало побратимом Кам’янця-Подільського

Канадське місто стало побратимом Кам’янця-Подільського
  • Місто Брантфорд, розташоване поблизу Торонто, стало побратимом Кам'янця-Подільського

“Із гордістю оголошую, що місто Брантфорд стало побратимом Кам’янця-Подільського в Україні. Це - символічний жест, який ініціює дуже потрібну практичну підтримку”, - заявив депутат Ларі Брок у парламенті Канади

На думку канадського депутата, Кам’янець-Подільський дуже багато робить для допомоги українським вимушеним переселенцям та підтримки війська. “Я заохочую моїх колег-депутатів до співпраці з іншими містами для пошуку “побратимів” в Україні. Канада має багато шляхів для допомоги”, - додав парламентар.

м. Брантфорд, фото з Вікіпедії, автор Balcer

Громада Кам'янця-Подільського надає прихисток мешканцям тих українських областей, де ведуться активні бойові дії. Місто відоме своєю активною волонтерською діяльністю та внеском в розбудову української армії. Сьогодні йому як ніколи потрібна підтримка 29 міст-побратимів з шістнадцяти країн світу.

Відео дня

Також нагадаємо, що міський голова Хмельницького Олександр Симчишин підписав угоду про партнерство із чеською Прагою 6. Це найбільший район Праги, що розташований на північному заході міста. Прага 6 - перший партнер Хмельницького з Чехії.

Читайте також

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ‼️Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up