Капітан та двоє сержантів: на війні загинули три воїни з Хмельниччини

Капітан та двоє сержантів: на війні загинули три воїни з Хмельниччини
  • Герої були родом з Шепетівського району.

У суботу, 7 травня, в бою з ворогом загинув військовослужбовець з міста Ізяслав. Олександр Чернявський мав звання сержанта. Життя Героя обірвалося під час артобстрілу у Донецькій області зі сторони окупантів.  

“Він до кінця з честю та гідністю виконував свій громадянський та військовий обов’язок. Пам'ять про Олександра вічно житиме в наших серцях. Він був, є і буде справжнім сином України”, - пишуть на сайті Ізяславської міської ради. 

Не повернеться живим до рідного Ізяслава і капітан Збройних Сил України Віталій Сізов. Він загинув при виконанні бойового завдання на Півдні України. Був пілотом-професіоналом. Віталію Сізову було 38 років. 

Відео дня
Фото - з сайту Ізяславської міської ради
Фото - з сайту Ізяславської міської ради

Полеглого Героя зустрічатимуть «живим коридором» з українською символікою вночі, з 10 на 11 травня. Проводжати в останню дорогу будуть 11 травня на центральній площі міста Ізяслав, повідомляють на сайті міської ради.

Вчора, 9 травня, попрощалися із гірським штурмовиком зі Старокостянтинова Леонідом Кондратюком. 34-річний боєць воював у бригаді “Едельвейс”. У 2015-2016 роках був в АТО, у 2022 році знову пішов воювати. У нього залишилася мати та двоє братів.

Фото - зі сторінки Сергія Жмурка у Фейсбук
Фото - зі сторінки Сергія Жмурка у Фейсбук

«Ти був справжнім, надійним і професійним гірським штурмовиком! Сержант Леонід Кондратюк, наш земляк, пройшов бої неподалік Донецька, захищав Попасну і Торецьк, знищував рашистів на київському напрямку і був поранений. Лікувався, повернувся до лав "Едельвейсів" і загинув смертю героя, захищаючи Харків і всіх нас. Спочивай з миром воїне! Світла пам'ять герою!», - написав голова правління ГО “Учасники АТО міста Старокостянтинова” Сергій Жмурко на своїй фейсбук-сторінці.

Прощання з військовим відбувалося в Будинку офіцерів Старокостянтинова. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (175)
  • Галина Романова

    Світла пам*ять...
  • Галина Яцюк Стукало

    Вічна пам'ять ГЕРОЯМ!
  • Читач77

    Вічна пам'ять Герою!
  • Віталій Українець

    Уряд не надає повні втрати на фронті!

    Це ж не держ.таемниця?

keyboard_arrow_up