Катався на самокаті і загубився: на Електроніці шукали 4-річного хлопчика

Катався на самокаті і загубився: на Електроніці шукали 4-річного хлопчика
Фото ілюстративне
  • Це сталося на вихідних. 

  • Батьки повідомили в поліцію, що загубився їхній син. 

У суботу, 18 березня, в обласному центрі загубився маленький хлопчик. В поліції повідомляють, що до них звернулися стурбовані батьки дитини. 

Вони повідомили, що їхній 4-річний син загубився на вулиці Літній. Це сталось близько 14-ї години. 

Патрульні одразу прибули на виклик. Батьки пояснили інспекторам, що син гуляв неподалік помешкання на самокаті та зник з їхнього поля зору.

Відео дня

За прикметами дитини копи вирушили на його пошуки. Хлопчика вдалося знайти неподалік перехрестя вулиць Степана Бандери та Зарічанської. Дитину повернули батькам цілим та неушкодженим.

Фото УПП в Хмельницькій області

— Друзі, на щастя, ця історія має щасливе завершення. Але ми вкотре закликаємо батьків пильнувати своїх дітей. Дбаймо про безпеку найдорожчих, — закликають в поліції. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (40)
  • Людмила Мартынюк

    Дякувати Богу
  • Slobodianiuk Liliia

    Особисто знаю сім'ю і батьків 14 років. Я педіатр цього хлопчика і його старшої сестрички. Батьки дорослі, відповідальні, розумні, які плекають своїх дітей і люблють їх по-справжньому! Те, що вони пережили за пару годин шукаючи свою дитину, не дай Бог комусь пережити. Не потрібно зверхньо судити їх, тому що такі жахливі ситуації іноді трапляються з будь-ким  і ніхто не застрахований від такого і багато іншого.
    Відношення батьків до дитини, до сім'ї, один до одного завжди видно дуже добре педіатрам. І я пишаюсь тим, що для нашого суспільства гарне відношення до дітей - це норма.
    В мене одне питання до дорослих людей, які зустрічалися на шляху цього хлопчика!!! Чому ніхто не зупинив його???  Ніхто не задумався...
    Саме головне, що все закінчилось добре.
  • Руслана Чулянчик

    А батьки цієї дитини  що робили, що не дивилися  за дитиною.
  • Галина Глущенко

    Слава Богу!!!!!!!

keyboard_arrow_up