«Кавова столиця» і репортаж з «Толкучки». Що показала "ТСН" у випуску з Хмельницького

«Кавова столиця» і репортаж з «Толкучки». Що показала "ТСН" у випуску з Хмельницького
  • Ведуча ТСН Наталя Мосейчук провела випуск у Хмельницькому просто неба.
  • Сильна злива в місті ледь не зірвала вечірній випуск новин.

Телевізійна служба новин продовжує мандрувати містами України в рамках проєкту «30 років Незалежності». Знімальна група побувала і у Хмельницькому. Ведучу Наталію Мосейчук хмельничани впізнали одразу, тому відео зі знімального процесу відразу розлетілось хмельницькими спільнотами. 

Ролик Хмельницький: «генетична" торгівля, кав`ярні та острів кохання» показали під час вечірнього випуску новин на 1+1 вчора, 4 серпня. Як повідомили під час включення, негода у Хмельницькому ледь не зірвала випуск новин.

Спочатку знімальна група показала «стометрівку», де зібралось чимало хмельничан. Ведуча Наталія Мосейчук в оточенні містян поділилась враженнями від погоди у Хмельницькому і зізналась, що востаннє була в нашому місті 20 років тому.

Відео дня

Однією з «роздзинок» Хмельницького назвали місцеву ратушу, де розташований кінотеатр «Планета». Із визначними місцями Наталію Мосейчук знайомив краєзнавець та поет Ігор Байдак, який справляв враження на ведучу не лише історичними розповідями про місто, а й віршами.

Ведуча також назвала хмельничан привітними та усміхненими. 

Журналістка звернули увагу і на кав’ярні, яких у Хмельницькому нарахували близько 700 і назвала місто «кавовою столицею України».

У випуску не обійшлось і без речового ринку, адже за межами міста Хмельницький знають як центр торгівлі. А ще у випуску показали улюблену для хмельничан набережну, «Острів кохання», пам’ятники та будівлі з історією в центрі міста.

 

 

Також у випуску показали і туристичні куточки Хмельниччини, чим може пишатись кожен мешканець області. Тут і мальовнича Бакота, Кам'янець-Подільський, найбільший національний парк "Подільські Товтри" і парк хижаків. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (147)
  • Читач91

    Проня Прокопова  ви бидло?Дуже жаль що такі як ви мають право голосувати.
  • Проня Прокопова

    Дуже гарний репортаж. Пишайтеся містом, в якому живете, пошайтеся Хмельниччиною, наш край найкращий і не паплюжте його, як то кажуть: "Не плюй у колодязь, з якого п'єш воду". Шкода, що бидла і вандалів у нас багато, дуже шкода.
  • Руслан Литвиненко

    Тсн головний розпалювач ворожнечі в Україні. Всіх причетних у вязницю сиру треба кинути.
  • Любовь Прушинская

    Да уж...слів від коментів бракує...стидно за нас таких ....

keyboard_arrow_up