Води по коліна. Зібрали відео затопленого Хмельницького

Води по коліна. Зібрали відео затопленого Хмельницького
Скрін з відео dtp_khm
  • Традиційно внаслідок зливи місто підтопило. 
  • “Плаває” Зарічанська, Вайсера та Чорновола. 
  • Дивіться підбірку відео з соцмереж. 

“Хмельницький знову НЕ затопило під час злив”, - саме так про дощі, які пройшлися містом 21 липня, відгукнувся директор департаменту інфраструктури міста Василь Новачок. На своїй сторінці у Facebook чиновник залишив допис, в якому відзначив:

  • Міські мережі водовідведення добре впоралися зі своїм завданням. За винятком ринку і вулиці Геологів, де ситуація залишається невирішеною через серйозні прорахунки при будівництві, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що за результатами минулої зливи ми зібрали фото й відео з соцмереж. На них - зафіксовані затоплені вулиці. Як це було - дивіться в матеріалі Як затопило Хмельницький: підбірка фото та відео з соцмереж. Попри це у своєму дописі Василь Новачок зазначив: “Зі зливовою у Хмельницькому все НОРМАЛЬНО”.

Відео дня

Сьогодні, 4 серпня, містом знову пройшла гроза із градом. Хмельничани черговий раз все зафіксували на свої смартфони й опублікували матеріали в соцмережах. Тому пропонуємо до вашої уваги кінострічку - “НЕ затоплений Хмельницький”. 

Цього разу особливо відзначилася вулиця Вайсера. На відео помітно, як перехожі переходять дорогу. Серед них була жінка, яка минаючи проїжджу частину, мусила підняти свою сукню вище колін, аби вбрання не намокло. Дивіться підбірку відео далі. 

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

Возможно, это изображение (водоем, дорога и небо)
Фото - Oleksandr Shvets

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (84)
  • Наталья Лещенко

    Все закономерно
  • Катя Босик

    Це капут😮😮😮😨😨😨
  • Таня Спидинюк

    По полях зерно топиться і збиває градом , а ви плачите що ноги замочили. Беріть резинові чоботи та помагайте прочистити  стьоки а не шукайте  винних.
  • Yurii Zelinskyi

    Речовий ринок на Геологів ще забули

keyboard_arrow_up