Кілька десятків хмельничан розпочали свій день із велопробігу

Кілька десятків хмельничан розпочали свій день із велопробігу
До Дня міста хмельницькі велолюбителі вкотре зібрались, аби разом взяти участь у веломарафоні. Учасники заходу, незважаючи на примхливу осінню погоду, у піднесеному настрої та з посмішками. Їхали з компанією друзів, дітьми та парами.

Наталія та Олександр - друзі. Хмельничани не уявляють свого життя без велосипедів, пересуваються ним скрізь, як тільки сезон і дозволяють погодні умови.

- Вже багато років підряд не пропускаємо такі заходи і беремо участь у велопараді. Погода сьогодні нормальна, якраз сприятлива для того, щоб кататись. Звісно, шкода, що мало людей сьогодні зібралось, - кажуть учасники.

Відео дня

Як розповів «ВСІМ» один із організаторів велопробігу, планувалось набагато більше учасників, але зібралось лише близько 30.

Хмельничани на двоколісних стартували від парку імені М. Чекмана, згодом через Кам'янецьку, Старокостянтинівське шосе та Зарічанську поїхали на майдан Незалежності. На площі учасникам вручили подарунки за вклад у розвиток спорту нашого міста. Потім присутні вшанували хвилиною мовчання усіх загиблих під час Революції та неоголошеної війни.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up