Кого чекає успіх, а у кого буде смуга невезіння. Гороскоп на тиждень

Кого чекає успіх, а  у кого буде смуга невезіння. Гороскоп на тиждень
Фото ілюстративне
  • Які повороти долі та несподіванки підготували зірки для кожного знака зодіаку із 2 по 8 березня, читайте далі.  

Овен

Овнам рекомендується на початку тижня прикласти максимум зусиль на роботі, пише 24tv. Нікому не показуйте своїх емоцій, навіть якщо вам і справді важко. Зверніть увагу на своє здоров'я. Якщо є можливість – візьміть на декілька днів відпочинок. 

- Сприятливий день: 3 березня
- Несприятливий день: 2 березня

Відео дня

Телець

На вас очікує приємний, позитивний та продуктивний тиждень. Ймовірно, ви зможете реалізувати те, про що так довго думали. Зірки радять вам частіше дослухатися до своєї інтуїції. На вихідних постарайтеся зробити усі домашні справи, щоб не перекладати їх у довгий ящик. 

- Сприятливий день: 4 березня
- Несприятливий день: 7 березня

Близнюки 

Тиждень буде насиченим на події, але навантаження не пройде безслідно – ви зможете покращити своє фінансове становище. Однак, не забувайте про відпочинок. Друга половина тижня сприятлива для шопінгу.

- Сприятливий день: 4 березня
- Несприятливий день: 6 березня

Рак 

Вам треба приділити час на аналіз своїх думок. Не відвертайтеся від проблем та докладіть всіх зусиль, щоб їх вирішити. Також цього тижня вам варто прийняти рішення, над яким ви дуже довгий час думаєте. Вам потрібно чітко зрозуміти, чого саме ви хочете.

- Сприятливий день: 8 березня
- Несприятливий день: 7 березня

Лев 

Тиждень виявиться досить вдалим. На вас очікує багато спілкування з цікавими людьми та приємні новини. Не забувайте про своє здоров'я. 

- Сприятливий день: 8 березня
- Несприятливий день: 7 березня

Діва 

Слідкуйте за своїм внутрішнім станом та не піддавайтесь агресії чи смутку. Цього тижня вам варто задуматися про свій режим дня і раціон харчування.

- Сприятливий день: 8 березня
- Несприятливий день: 4 березня

Терези 

Тиждень буде сприятливим, щоб вийти за рамки буденності і змінити звичний потік справ. Не пливіть по течії, а проявіть хоч трохи фантазії та ентузіазму. Прислухайтеся до порад знайомих, вони допоможуть зробити правильний вибір.

- Сприятливий день: 8 березня 
- Несприятливий день: 4 березня

Скорпіон 

На цьому тижні приділіть увагу роботі. Недбалість і помилки вам не пробачать. У найближчі дні не виключена доленосна зустріч, справжня любов чи офіційна пропозиція. 

- Сприятливий день: 8 березня
- Несприятливий день: 3 березня

Стрілець 

Будьте обережні зі своїм здоров'ям та приділіть час своїй поведінці. На вихідних домашню роботу робіть в першій половині дня, а другу половину – присвятіть собі. 

- Сприятливий день: 2 березня
- Несприятливий день: 4 березня

Козеріг 

Довіртеся інтуїції і не ризикуйте без необхідності. Час найкращий для великих покупок. З приходом весни, почніть займатися спортом, а також не забувайте про розваги.

- Сприятливий день: 5 березня
- Несприятливий день: 4 березня

Водолій 

Можливі кардинальні зміни на роботі та в особистому житті, вас чекають захоплюючі події. Астрологи рекомендують розпланувати свої фінани. Після важкого тижня, вам треба максимально розслабитися.

- Сприятливий день: 7 березня
- Несприятливий день: 2 березня

Риби 

Присвятіть тиждень генеральному прибиранні. Викиньте усі старі речі та оновіть своє житло. Зміна інтер'єру подарує вам сили на нові справи.

Робота буде неабияк дратувати, тож наберіться терпіння. Згідно з прогнозом, цей тиждень сприятливий покупок.

- Сприятливий день: 6 березня
- Несприятливий день: 5 березня

Опитування

Чи вірите ви в гороскоп?

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up